Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι Ελληνες βρίσκονται ξανά στην πρωτοπορία του αγώνα


Συναγωνιστές,

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Το χιλιάδων ετών ελληνικό έθνος βρίσκεται στο στόχαστρο των εχθρών της ανθρωπότητος. Ένα ολόκληρο έθνος βάλλεται πανταχόθεν. Η Ελλάς χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, ως προπομπός των απαίσιων σχεδίων τους για την ανθρώπινη ζωή και τον πολιτισμό. Χρέος κάθε γνήσιου Έλληνα και Ελληνίδας είναι να αντισταθεί. Αντιστεκόμαστε στην εχθρική επίθεση με μαζική αντεπίθεση.

Αποτινάσσουμε τη δειλία και ψηφίζουμε με πάθος και πίστη Ελληνικά. Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τη μόνη ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τη σκλαβωμένη πατρίδα μας και τις γενιές που έρχονται.

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ψηφίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύουμε στο Θεό και την Πατρίδα, γιατί πιστεύουμε στα προτερήματα του υπέροχου Ελληνικού λαού, αυτά τα προτερήματα που η ξενοκίνητη και ξενόδουλη προπαγάνδα θέλει να τα παρουσιάσει ως ελαττώματα. Ναι, είμαστε ομόδοξοι, ομόφυλοι και ετεροφυλόφιλοι και έτσι θέλουμε να μείνουμε, γνήσιοι Έλληνες.

Οι εχθροί των Ελλήνων όπου γης, είτε βρίσκονται στα διευθυντήρια των Βρυξελλών, είτε στα οβάλ γραφεία της Ουάσιγκτον, είτε στην Καγκελαρία του Βερολίνου, βλέπουν με τρόμο το Εθνικιστικό πολιτικό τσουνάμι που έρχεται στην Ελλάδα, και τρέμουν.

Η αντίσταση των Ελλήνων γίνεται για άλλη μια φορά φάρος της ανθρωπότητας. Οι Έλληνες βρίσκονται ξανά στην πρωτοπορία του αγώνα. Οι εχθροί μας πήραν μια πρώτη γεύση στις 6 Μαΐου. Θα καταλάβουν καλύτερα στις 17 Ιουνίου. Οι Έλληνες στηρίζουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και πυκνώνουν τις τάξεις μας.

Ορθό το λάβαρο

Πυκνώστε τη φάλαγγα

Δρόμοι ανοίξτε

Για τους Χρυσαυγίτες που παρελαύνουν.



Οι ψυχές των Ηρώων Ελλήνων βρίσκονται στο πλευρό μας.

Ο Θεός είναι μαζί μας.

Ζήτω η Νίκη.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Χρυσαυγίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...