Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, Βουλευτή Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, όλους τούς Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που στάθηκαν στο πλευρό μας, στο πλευρό των ασυμβίβαστων Εθνικιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, παρά την πόλωση και τη λασπολογία των ΜΜΕ, αυτούς που στάθηκαν όρθιοι και ψήφισαν και πάλι Χρυσή Αυγή.
Η 17η Ιουνίου θα αποτελέσει μια ημερομηνία-σταθμό για το κίνημά μας ως μια απαρχή νέων αγώνων έως την τελική νίκη. Καμία δύναμη, κανένας εσωτερικός και εξωτερικός εχθρός δε θα μπορέσει να σταθεί φραγμός στην αθάνατη Ελληνική μας Ιδέα και Πίστη.
Με τη δύναμη του Θεού, προχωρούμε από σήμερα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, δεμένοι γερά στο κατάρτι της Πίστης μας. Δεν θα είναι οι μελλοντικές γενιές αλλά η δική μας γενιά που θα δει την άγια μέρα της νίκης. Καρπός του αγώνα μας, καρπός της πίστης μας θα είναι οι μέρες της ελευθερίας που έρχονται.

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,

Είμαστε η εγγύηση του μέλλοντος, εσείς είστε η εγγύηση του μέλλοντος. Με τη χθεσινή ψήφο σας στη Χρυσή Αυγή δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Πατρίδας, εσωτερικούς και εξωτερικούς, και αποδείξατε όλοι σας ότι είστε «τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά».

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για τον αγώνα σας που περνάει σε νέα δημιουργική φάση. Χρόνια πολλά!!!
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Παππα
    Βάλτε σας παρακαλουμε και ενα email σας ώστε να μπορουμε να επικοινωνουμε μαζί σας.
    Μετά τιμής

    Κ. Μιχαηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...