Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ


Δυο χρόνια πέρασαν που η Χείμαρρα θρηνεί τη δολοφονία του παιδιού της, του ανυπότακτου Έλληνα πατριώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Ο Αριστοτέλης σκοτώθηκε από ομάδα αλλοφύλων και απίστων Αλβανών, κατακτητών της Χειμαρριώτικης γης, τον Αύγουστο του 2010. Ήταν 36 χρονών παλληκάρι, γιος του Ηλία Γκούμα, με ανυπέρβλητη πίστη στην Ελλάδα από τα παιδικά του χρόνια. Την ίδια πίστη που διέκρινε και τους αγωνιστές σε μια άλλη σκλαβωμένη γη της Πατρίδας μας, τους Ισαάκ και Σολωμού στη μαρτυρική Κύπρο.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Βορειοηπειρώτη ήρωα. Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή επικρατείας, συναγωνιστή Χρήστο Παππά, υπεύθυνο του κινήματος για θέματα αλυτρώτου Ελληνισμού, τον επικεφαλής του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα, συναγωνιστή Γιάννη Μέμο, και τον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος στον νομό Ιωαννίνων, συναγωνιστή Χριστόφορο Τσάγκα παραβρέθηκε στο μνημόσυνο που πραγματοποίησε η οικογένειά του στον ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας. Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με τον πρέποντα σεβασμό στη μνήμη του ήρωα Γκούμα, προσήλθε και προσευχήθηκε μαζί με την οικογένεια στο μνημόσυνο και κατόπιν στο τρισάγιο που τελέστηκε στο κοιμητήριο της Χειμάρρας. Στο μνήμα του Αριστοτέλη ήταν γραμμένα τα λόγια  «Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται».

Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στεφάνι στο μνήμα του ήρωα και απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους μιλώντας με λόγια ψυχής τόσο για τον Αριστοτέλη όσο και για την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο,εκφράζοντας τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής όπως αυτές σταθερά και αταλάντευτα παρουσιάζονται από τις απαρχές του κινήματος.

 
Τα λόγια του βρήκαν απήχηση στις καρδιές του δοκιμαζόμενου λαού της Βορείου Ηπείρου, και η τελετή έκλεισε με παρότρυνση του συναγωνιστή να ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος γιατί έτσι πρέπει και έτσι θα το ήθελε και ο ίδιος ο Αριστοτέλης.

 

Στη συνέχεια την αντιπροσωπεία μας δέχθηκε η οικογένεια στο σπίτι. Να σημειώσουμε ότι η παρουσία του συναγωνιστή Παππά ήταν και η μοναδική παρουσία βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα της για την ελευθερία της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη και από τον θεσμικό της ρόλο ως κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στο κοινοβούλιο για να μπακαλευθεί, να διορίσει και ν’ αρπάξει όπως κάνουν όλα τα συστημικά κόμματα εδώ και δεκαετίες αλλά για ν’ αγωνιστεί για Πατρίδα και ελευθερία. Το φωνάζαμε ως μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, και συνεχίζουμε να το φωνάζουμε και ως βουλευτές, εκπρόσωποι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος:




Η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική. 
Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο.  

1 σχόλιο:

  1. Ως νεαρός Βορειοηπειρώτης με καταγωγή απο τα ελληνόφωνα χωριά της Δρόπολης ενα μόνο μπορώ να σας πω, μπράβο σας κύριε Παππά! Συνεχίστε το έργο σας και μεις θα έιμαστε στο πλευρό σας όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες! Μια νεα Μ.Α.Β.Η χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...