Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Συνέντευξη Χρήστου Παππά στο Crash





Συνέντευξη στο περιοδικό Crash και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ανδρουτσόπουλο παραχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. 

Στη συνέντευξη ο συναγωνιστής Παππάς μιλά μεταξύ άλλων για την πολιτική ζωή του τόπου και γιατί «κάθε Δευτέρα των εκλογών η χώρα γεμίζει κοψοχέρηδες», για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, για τα εθνικά θέματα και τη Βόρειο Ηπειρο.
«Τον συνάντησα στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στο Κοινοβούλιο, σε έναν χώρο όπου από τον ένα τοίχο υπήρχε απλωμένη η ελληνική σημαία και από τον απέναντι ήταν απλωμένη η μαύρη σημαία της Χρυσής Αυγής με τον χρυσό μαίανδρο στη μέση και κάτω από την εικόνα του Χριστού, δίνοντας στο χώρο μιαν άλλη αισθητική». «Και τώρα βουλευτής. Περιμένατε πως θα έρθει κάποτε αυτή η μέρα; Να σας πω ότι κάπου στο βάθος του μυαλού μου το περίμενα. Βέβαια, το «βουλευτής» για μας δεν είναι τίτλος τιμής. Είναι ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η δημιουργία μιας νέας Ελλάδας και η απελευθέρωσή της από τον βρόγχο του Μνημονίου. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι οι σκοποί της Επανάστασης του 1821 δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί. Ούτε η εθνική ανεξαρτησία έχει επιτευχθεί». «Εύχομαι ο Μιχαλολιάκος όπως οδηγεί το καράβι της Χρυσής Αυγής, να οδηγήσει και το καράβι που λέγεται Ελλάς». 

Διαβάστε περισσότερα στο Crash Οκτωβρίου (σελίδες 146-150) που κυκλοφορεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...