Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συνεχείς ιδεολογικοπολιτικές ενημερώσεις στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών



Πλήρης από ομιλίες ήταν αυτή η εβδομάδα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών. Την αρχή έκανε η Συναγωνίστρια, Ειρήνη Δημοπούλου, με αφορμή την επέτειο 800 φύλλων της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή». Η εισήγηση της  συναγωνίστριας  ξεκίνησε με επισήμανση της αναγκαιότητας ενίσχυσης και διάδοσης της εφημερίδος μας.
Ανέφερε ότι η έκδοση της εφημερίδας σηματοδότησε την πολιτική δραστηριοποίηση της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε επίσης στις συγκυρίες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η έκδοση της εφημερίδας καθώς και στην αρθρογραφία της εφημερίδας.
"Μιλήσαμε” είπε, "για τη λαθρομετανάστευση, για τους φυλετικούς και εθνικούς κινδύνους που περικλείει" κι αφού αναφέρθηκε στο εκρηκτικό πρόβλημα της ανεργίας, μίλησε για τη καταστροφική επίσημη αγροτική πολιτική αλλά και για την "επέλαση των ξένων εργατών σε συγκεκριμένους τομείς".
«Πώς τα ξέραμε όλα αυτά;» αναρωτήθηκε. «Πολύ απλό αλλά και πολύ σημαντικό. Είχαμε ως οδηγό την ιδεολογία μας. Οι ιδέες μας ήσαν αυτές που μας έλεγαν  πως η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει ένα απέραντο τουριστικό θέρετρο. Πιστεύαμε και πιστεύουμε πως οι Έλληνες πρέπει να καλλιεργούν τη γη τους. Πρέπει να παράγουν ΚΑΙ το ψωμί ΚΑΙ το παντεσπάνι τους!". Εν μέσω χειροκροτημάτων η συναγωνίστρια προσέθεσε πως " Πιστέψτε με, ο σημαντικότερος πόρος ενός κράτους δεν είναι, ούτε τα πετρέλαια ούτε τα εργοστάσια. Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδος είναι οι Έλληνες!" και συνέχισε λέγοντας "Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε Έλληνες με συνείδηση και αυτό σημαίνει κατάφαση αυτής της βασικής διαφοροποιούσας ύλης που επιβεβαιώνει το ποιοι είμαστε. Στο αίμα μας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες δεν βρίσκεται καταγεγραμμένη ο έλληνας και η  ελληνίδα που παρουσιάζουν τα τουρκοκάναλα και οι φυλλάδες του συρμού, στο αίμα μας κυλούν οι Κολοκοτρωναίοι, οι γυναίκες του Σουλίου και της Νάουσας, είναι εδώ η Λένω του Μπότση, είναι οι γυναίκες που προτίμησαν να πέσουν στο γκρεμό στο Ζάλογγο και στην Αραπίτσα από το να πάνε πόρνες στα χαρέμια. Αυτή την ελευθερία των χαρεμιών δεν τη θέλουμε. Θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να την κερδίσουμε!".
Αναφορά έγινε και στην Ελληνικότητά μας όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε πως "είμαστε τυχεροί γιατί γεννηθήκαμε άνθρωποι, γεννηθήκαμε Έλληνες και μέσα μας χτυπά μια ψυχή λεβέντικη, μια ψυχή ελληνική. Η ελληνικότητά μας είναι η αιτία  των ψυχικών μας χαρισμάτων, των ικανοτήτων μας, αυτού που είμαστε, είναι το δώρο με το οποίο μας προίκισε ο Θεός".
Και η συναγωνίστρια ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας: "Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι  ιδέες μας είναι ακριβώς οι ίδιες , οι τακτικές μπορεί να αλλάζουν και έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά σήμερα  όπως και χθες όπως και αύριο μία είναι η αλήθεια της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Ελλάδα, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ζήτω η Νίκη. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! ".


Την επόμενη μέρα σειρά είχε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος και η ομιλία του με θέμα: «Οι πολιτικάντηδες του χθες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του αύριο» βασικά σημεία της οποίας ήταν τα εξής:


" Όλο αυτό Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μοιάζει με παραμύθι αλλά είναι η πραγματικότητα. Ένα παραμύθι ή μια πραγματικότητα που μας την λένε με τόσο ωραία λόγια και μας την πλασάρουν με ένα τόσο ωραίο τρόπο για να κοιμηθούμε. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
Εμείς τα λέμε, τα επισημαίνουμε και τα καταγγέλλουμε χρόνια τώρα.
Εμείς δεν κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από τον μέσω Έλληνα.
Η μόνη διαφορά μας είναι η οπτική γωνία που βλέπουμε τα γεγονότα.
Η διαφορά μας είναι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που έχουμε.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ είναι η αφετηρία και η συνέχειά μας.
Η ΠΙΣΤΗ  μας για τον συνάνθρωπό μας, η ΠΙΣΤΗ στην πατρίδα, στην σημαία, στα πατρογονικά ιδεώδη, η πίστη για το κοινό καλό είναι η ουσιώδη και αδιαπραγμάτευτη διαφορετική  οπτική γωνία και ειδοποιός διαφορά από τους υπολοίπους.
Μέσα από αυτά βλέπουμε  την Ελλάδα την δική μας , την Ελλάδα των παιδιών μας και την Ελλάδα των παιδιών των παιδιών μας.
Εμείς οι ΧΡΥΣΑΥΓIΤΕΣ, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είμαστε αντίθετοι και ενάντια στην αποκαλούμενη από το σάπιο αριστερό κατεστημένο ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.
Εμείς πιστεύουμε ότι τα άτομα που αποτελούν την κοινωνία, όλοι εμείς συνδεόμαστε στενά μεταξύ μας και πρέπει να βοηθούμε ο ένας τον άλλο στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και χρειαζόμαστε την συνδρομή όλων και την βοήθεια όλων μας.
Ο καθένας μας οφείλει και πρέπει να καταθέτει προς το κοινό καλό την εργασιακή του, την κοινωνική του προσφορά.
Η προσφορά είναι μέρος ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ μας και απορρέουν από τις έννοιες ΕΘΝΟΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ.
Για εμάς όλα ξεκινούν από το κράτος, από ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Σε αυτό το κράτος ο τομέας της  οικονομία δεν είναι ο πρωτεύον σκοπός.
Για το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ μας κανένα οικονομικό σύστημα και καμία οικονομική αρχή δεν είναι αποδεκτή αν δεν εξυπηρετεί το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
"Γι’ αυτό κανένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ, κανένα ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ και κανένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ή καμία Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αποδεχόμαστε.
Γιατί όλα αυτά πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και την κοινωνική και εθνική μας εξέλιξη και να ΜΗΝ  εξυπηρετούν  τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ευρωπαίους και αμερικάνους, που αυτοί με την σειρά τους θέλουν την σάρκα του ΕΘΝΟΥΣ μας.
Λέμε ΟΧΙ στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που κίνητρο τους έχουν μόνο το ιδιωτικό και ανεξέλεγκτο κέρδος, με αποτέλεσμα την εξαγωγή μεγάλων ποσών σε τράπεζες του εξωτερικού αλλά κυρίως την ροή χρήματος από τους οικονομικώς ασθενέστερους προς τους οικονομικώς ισχυρούς και έτσι δημιουργείτε μεγάλη κοινωνική ανισότητα, με κοινωνικές αναταραχές που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κλιμακώνεται.
Εμείς  μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και πάνω από το γενικό συμφέρον είναι τι ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Γι’ αυτό επαναλαμβάνω το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ βρίσκεται πάνω από οποιαδήποτε τάξη, πάνω από οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και αγωνίζεται/αγωνιζόμαστε για την ευημερία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
Πρέπει να αποτινάξουμε οτιδήποτε υλιστικό και να καθιερώσουμε ένα άλλο τρόπο ζωής και δράσης.
Πρέπει να βρούμε και να διατηρήσουμε  την καθαρότητα των ιδεών, την καθαρότητα του μυαλού, την καθαρότητα του πνεύματος, την καθαρότητα της φυλής."

Το Σάββατο έλαβε μέρος η ομιλία του Συναγωνιστή, Αλεξανδράκη Κώστα, ο οποίος επικεντρώθηκε στις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης στην Ελληνική Οικονομία προς πείσμα των αριστερών και των δημοσιογράφων που μονίμως μας λέγαν το ψέμμα ότι «οι μετανάστες βοηθούν την Ελληνική Οικονομία». Ανέδειξε την πολύπλευρη οικονομική απειλή που αποτελούν αυτοί για την χώρα είτε μέσω της ανεργίας, του παρεμπορίου, των ναρκωτικών, της διαλύσεως των ασφαλιστικών ταμείων, των εμβασμάτων προς τις χώρες τους. Μια απειλή που δεν εδράζεται, φυσικά, μόνο στην οικονομία, αλλά επεκτείνεται σε όλους τομείς που αφορούν την Ελληνική Κοινωνία, όπως η εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, το δημογραφικό και πολλά άλλα.
Όμως ένα από τα πρώτα βήματα αντιμετώπισης ενός προβλήματος είναι πάντα η σωστή αναζήτηση των αιτίων του και η ανάλογη απόδοση ευθυνών στους επιμέρους τομείς. Εκεί είναι που υπεισέρχεται και η ευθύνη του μέσου Έλληνα πολίτη για την επιδεικτική αδιαφορία που εδώ και χρόνια επιδείκνυε απέναντι σε οτιδήποτε δεν αφορούσε αυστηρά την τσέπη του. Γεγονός που επικαιροποιεί για άλλη μία φορά το αθάνατο μήνυμα του Περικλή Γιαννόπουλου και του Νίκου Καζαντζάκη για συνεχή αυτοβελτίωση των Ελλήνων, ιχνηλατώντας στα χνάρια των μεγίστων προγόνων μας.

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
2155303112 - 114


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα και με Δύναμη.


    Κατα καιρούς αναφαίρεται στον τύπο ότι η ΑΝΤΙΦΑ χρηματοδοτείται ως ελεγχόμενη απο τον δισεκατομμ. Τζ.Σόρος.
    Η ύποπτη δράση της στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα, όπως υπονοείται εμμέσως πλήν σαφώς απο τον τύπο ενεργοποιείται για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ιδρυτή της Σόρος ήτοι την αγορά μάλλον με εξευτελιστικές τιμές των ακινήτων της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδος, {kathimerini.gr | Στην ελληνική αγορά ακινήτων ο Tζ. Σόρος
    news.kathimerini.gr/.../2002_25667
    23 Μάιος 2002 } ..........
    αφου όμως πρώτα έντεχνα έχει στοιχηματήσει χρηματιστηριακά στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος.
    Το όργανο του ¨η Αντίφα¨ προσέκρουσε στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, προεκλογικά & μετεκλογικά να υβρίζονται μέσω αφισοκολλήσεων και ενυπογράφως ως φασίστες.
    Αναρωτιόμαστε ποίος εστί ¨φασιστίζων και ρατσιστίζων,¨ ο απλός Ελλην κάτοικος-πολίτης των Αθηνών που θέλει να κρατήσει το σπιτάκι του ??? ...ή ο Σκοπιανός που θέλει να του το πάρει....για ένα κομμάτι ψωμί...και ποιός εστί Αριστερίζων ;;;;;αυτός που προστατεύει τόν Ελληνα ή αυτός που δουλεύει για τον κ..........Σκοπιανό???;;
    Η Αντίφα λοιπόν συστάθηκε ως αντίβαρο εις την ανάπτυξη των εθνικιστικών-πατριωτικών κινημάτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, όπως και στην περίπτωση της Γκλάντιο. Μήπως στην περίπτωση της Ελλάδος και της χρηματοοικονομικής κατάρρευσης της συνυπεύθυνοι είναι και οι ζάμπλουτοι Ελληνες οι οποίοι ενω έβλεπαν τους διάφορους Σόρους να ποντάρουν εναντίον της Ελλάδος, αυτοί Οχι μόνον δέν επένδυσαν – πόνταραν υπέρ της πατρίδας τους αλλά ...εσίγησαν. ??
    Ο ρόλος του Τζόρτζ Σόρος στην παγκόσμια νεοταξική τραπεζική σκακιέρα ειναι γνωστός και επιβεβαιώνεται και με τα κάτωθι.
    1) Τζόρτζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο ρόλος του Τζόρτζ Σόρος στην παγκόσμια νεοταξική τραπεζική σκακιέρα ειναι γνωστός και επιβεβαιώνεται και με τα κάτωθι.
    1) Τζόρτζ Σόρος: τακτικός επισκέπτης - παρευρισκόμενος στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.σελ.436.παρ.5.Ντάνιελ Εστουλίν.¨Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ¨Εκδ.Πασχαλίδης.
    2) Την περίοδο του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας, μέσω του ιδρύματος του για μια ανοικτή κοινωνία και μέσω του δικτύου των εγκατεστημένων ΜΚΟ στα Βαλκάνια-Ανατ.Ευρώπη-πρώην Σοβιετική Ενωση, επένδυε χρήματα για την ανασυγκρότηση του Κοσόβου εκεί όπου οι κυβερνήσεις και τοπικές κοινωνίες ήσαν οικονομικά εξαρτώμενες απο το οργανωμένο έγκλημα. σελ.273. ¨Η Εγκαθίδρυση ενός κράτους Μαφίας.¨Μ.Κοσουντόφσκι, βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨
    3) Πρίν το 2000 και σχετικά με την κατάληψη του Κοσόβου απο τις στρατιωτικές δυνάμεις η Διεθνής Ομάδα Κρίσης υποκινούμενη και υποστηριζόμενη απο τον ίδιο τον Τ.Σόρος απέστειλε έγγραφο στον ΟΗΕ προτρέποντας και επεξηγώντας την διαδικασία κατάληψης του ορυχείου της Τρέπκα λόγου του αδιεξόδου της υπόθεσης. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

    4) Επίσης πριν το 2000 στην εξαπάτηση για την οικονομική ανασυγκρότηση της Βραζιλίας προταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και η εταιρεία Κουάντουμ Χετζ Φαντς συμφερόντων Τ.Σόρος παρέα με τις Γκόλντμαν Ζάκς και Μέριλ Λίντς. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨
    5 ) α) Οταν την κυριαρχία της κεντρικής τράπεζας της Βραζιλίας την είχαν οι τράπεζες της Γουόλ Στρήτ, ο Φράγκα Νέτο που αντικατέστησε τον Φραντσίσκο Λόπες ήταν πρώην συνεργάτης-σύμβουλος του Τ.Σόρος στην Ν.Υόρκη.
    β) “Η κατάληψη – ο Ελεγχος του Τραπεζικού Συστήματος της Βραζιλίας”. Στη Βραζιλία η Merrill Lynch ετέθει επικεφαλής της Ιδιωτικοποίησης της Companhia Vale do Rio Doce { CVRD – μια απο τις παγκοσμίως - εξοπλιστικά - μεγαλύτερες εταιρείες εξόριξης μεταλλευμάτων}, εκ μέρους της κυβερνήσεως της Βραζιλίας. Το αυτό χρονικό διάστημα η M.L εκπροσωπούσε και επίδοξους αγοραστές της CVRD, μία ΑγγλοΑμερικανικών συμφερόντων Κοινοπραξία η οποία συνεβλήθη – και με μία άλλη επενδυτική την Opportunity Asset Management των Σόρος και Citibank ..{ Financial Times,5 May 1997 }. Μέσα απο την εξαγορά – απόκτηση της CVRD, η Κοινοπραξία αυτή θα ελέγχει το 80% της Χαλυβουργίας, { Geof Dyer, η Κοινοπραξία του Σόρος σπεύδει να συμμετάσχει ως πλειοδότης για την εξαγορά των μεταλλευμάτων της Βραζιλίας (Financial Times 5 May 1997 ).
    βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨καθηγητής Οικονομικών του Παν.της Οττάβα Καναδάς.

    Και ο Νοών Νοείτω.


    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_501.html

    http://www.defencenet.gr/defence/o/31666


    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1691763/pg1

    http://hellasfrappe.blogspot.gr/2012/05/george-soros-sponsor-and-of-papandreou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...