Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

2012: Η Χρονιά της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Πέρασαν χρόνια πολλά για να κατορθώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν ένα Κίνημα προπαντός Ιδεολογικό και κατά δεύτερο λόγο πολιτικό, να ευρίσκεται στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής της χώρας σε πείσμα της ξενοκρατίας και των αργυρώνητων εργολάβων του πολιτικού βίου. Χρόνια σκληρά, γεμάτα θυσίες, μέσα στην χλεύη των πολλών, αντιμετωπίζοντας παντού εχθρούς, ακόμη και ανάμεσα σε αυτούς που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήσαν φίλοι και συνοδοιπόροι της. Το 2012 ήταν μια χρονιά δικαίωσης για το Κίνημά μας, μιας απλής δικαίωσης, όμως, η οποία δεν σημαίνει για εμάς ουσιαστικά τίποτε, αφού στόχος μας αμετακίνητος παραμένει η νίκη και η απελευθέρωση του Γένους! Ναι, κάποτε ήμασταν λίγοι, πολύ λίγοι. Μα τώρα πλέον είναι αργά για να μας σταματήσουν. Γίναμε Κίνημα Λαϊκό και μάλιστα όχι με τα κριτήρια ενός Κινήματος αποκλειστικά πολιτικού, αφού αυτό που προπαντός τιμά ο Λαός στην Χρυσή Αυγή είναι την OXI «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» της στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, τον αμετακίνητο χαρακτήρα της, το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους Χατζηαβάτες, που δεν προσκυνούν και τολμούν να φτύνουν κατάμουτρα το κατεστημένο. Κάποιοι που δεν διστάζουν να καταλογίζουν ακέραιες τις ευθύνες του, που τολμούν να αμφισβητήσουν τους καθιερωμένους μύθους του, μύθους όχι με την ιερά έννοια που έχει η λέξη ΜΥΘΟΣ, αλλά με τη σημασία του ψεύδους, της απάτης, της δήθεν ιστορίας. Η αποδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον Λαό προέρχεται κυρίως από έναν βαθύτερο ψυχισμό, τον οποίο θα τολμούσαμε να αποκαλέσουμε Φυλετική Ψυχή, από ένα βασικό ένστικτο, το ένστικτο της επιβίωσης ενός Λαού σε κατάσταση κρίσεως, ο οποίος θέλει να ακουμπήσει στους δυνατούς και αυτό δεν μπορούν να το σταματήσουν όσα ψέματα και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν. Τελευταίο παράδειγμα το περίφημο «ντοκουμέντο» του BBC, το οποίο δείχνει πολύ καθαρά ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είναι δυνατόν ο λαός μας να είναι τόσο ηλίθιος, ότι είναι δυνατόν οι Έλληνες να πιστέψουν ένα τόσο χοντροκομμένο παραμύθι! Ναι, δεν πάει πολύς καιρός, που κάτι τέτοια τα πίστευαν γιατί ήταν χορτασμένοι και αισθανόντουσαν ασφαλείς. Όμως, αυτό πέρασε και απέμειναν οι επαγγελματίες ψευδολόγοι χωρίς κοινό. Δεν το έχουν ακόμη όλοι τους αντιληφθεί, όμως, θα το καταλάβουν σύντομα.
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012
Ας είμαστε ειλικρινείς. Κανένας μας δεν περίμενε στις αρχές αυτού του χρόνου ότι μετά από λίγους μήνες θα ήμασταν με ένα 7% στη Βουλή και ότι στο τέλος του χρόνου θα ήμασταν το μοναδικό κόμμα με δυναμική ανόδου, έχοντας μάλιστα σύμφωνα με τους δημοσκόπους. διπλασιάσει το ποσοστό μας! Αξίζει τον κόπο στο σημείο αυτό, επειδή κάθε ψεύτης έχει τον μάρτυρά του, να σας παραθέσω τι έγραφα από αυτήν εδώ την σελίδα, στις αρχές αυτού του χρόνου:
«ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ: Δεδομένα και προοπτικές του έτους 2012 - Ελλάς, ψευτορωμέικο, προκλήσεις και ψέματα: Ο Χρόνος που έρχεται μόνον ευοίωνος δεν είναι. Ζούμε στο ψευτορωμέικο και για όποιον είχε κάποια αμφιβολία γι' αυτό ήλθε το ΔΝΤ και η ΤΡΟΪΚΑ για να ξεκαθαρίσουν το θέμα. Όλα λένε φιλελεύθεροι και μαρξιστές είναι οικονομία, είναι χρήμα. Η μεγαλύτερη απάτη της Ιστορίας σε πλήρη εφαρμογή! Ενώ δε φορολογούν τα πάντα και βυθίζουν όλο και περισσότερο το λαό στην εξαθλίωση, όπως αποκαλύφθηκε, οι εργολάβοι-νταβατζήδες, που «έτυχε» να έχουν και. κανάλια και εφημερίδες, εισέπραξαν μέχρι τον Αύγουστο του 2011 800 εκατομμύρια ευρώ διόδια για τα έργα, που θα έκαναν. Μόνο που μέχρι τον Αύγουστο του 2011 δεν είχε γίνει κανένα έργο. Μίζα, σαπίλα, διαφθορά, εισαγγελείς, οι οποίοι εμποδίζονται στο έργο τους, όπως δηλώνουν, αλλά μετά από λίγες ημέρες συνεχίζουν κανονικά.»  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, Α.Φ. 755
Λίγους μήνες μετά είχαμε εκλογές και το πρώτο ρήγμα στο αμαρτωλό και σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας είχε επέλθει! Έγραφα τότε μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου:
«.Όταν πήραμε τον Νοέμβριο του 2010 στις εκλογές για το Δήμο Αθηναίων 5,3%, κάποιοι συναγωνιστές μας, έχοντας την αφέλεια να πιστεύουν ότι ζούμε σε καθεστώς δημοκρατίας, πίστευαν ότι θα πάψει το καθεστώς του αποκλεισμού μας και της λάσπης από τα ΜΜΕ. Γνωρίζετε πολύ καλά στην πράξη ότι αυτό δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και τώρα μετά το θριαμβευτικό, το εκπληκτικό ποσοστό του 7%. Αντίθετα η λάσπη κλιμακώθηκε και ξεπέρασε και τα όρια της χώρας και αποτελεί θέμα πρώτης γραμμής της επικαιρότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 9 ΜΑΪΟΥ 2012, Α.Φ. 773
Πράγματι, επαληθεύτηκα πλήρως! Κανένας δεν σεβάστηκε και δεν σέβεται ούτε και σήμερα την θέληση σχεδόν μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Η ίδια πολεμική, όπως τότε που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπαιρνε 0,09%, συνεχίζεται και αυτό δείχνει πόσο «δημοκράτες» είναι αυτοί που μας εξουσιάζουν, πόσο σέβονται την θέληση του λαού! Όμως, ακόμη δεν τελειώσαμε, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριολεκτικά καλπάζει και το πλέον σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο είναι αυτόν τον καλπασμό να τον κατευθύνουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Γιατί όπως φαίνεται ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ» της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου διαβάσαμε μία συνέντευξη ενός από τους πλέον έγκυρους παγκοσμίως σε ζητήματα πολιτικής επικοινωνίας. Από την συνέντευξη αυτή αυτούσια σας παραθέτουμε τα παρακάτω αποσπάσματα:
«ΒΗΜΑ,  Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, Σελίδα 6: «Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα "ζόμπι" και δύο "τρελά".» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ: .Ο κ. Τζο Τρίπι είναι ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική της πολιτικής επικοινωνίας παγκοσμίως και «πατέρας» των στρατηγικών και των τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποίησε ο Ομπάμα στην καμπάνια του το 2008. Παρακολουθεί στενά από το 1993 το ελληνικό πολιτικό σύστημα. O ΤΖΟ ΤΡΙΠΙ ήταν Σύμβουλος του Ανδρέα στις εκλογές του 1993. Ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της πολιτικής επικοινωνίας μιλάει για τις συνταρακτικές αλλαγές στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, τις ευθύνες των κομμάτων και τις προοπτικές της Ελλάδας.
ΤΖΟ ΤΡΙΠΙ: «.Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε. Αυτοί οι πολιτικοί είναι νεκροί και όποιος προσκολληθεί στο σύστημα θα πεθάνει μαζί του. Βλέπετε όμως ότι κάτι καινούργιο γεννιέται. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μεγαλώνουν σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πακετάρισμα παλαιών ιδεών».  «.Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα "ζόμπι" και δύο "τρελά". Aν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε", είναι τα "τρελά" κόμματα, γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, τότε θα ψάξουν για κάτι πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή ή κάτι ακόμη πιο ακραίο».
Από τα παραπάνω κρατάμε αυτό που αναφέρει ο Τζο Τρίπι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φτιαγμένος με. παλαιά υλικά και την φράση του ότι η δύναμη, η οποία μπορεί να ανατρέψει το παλιό σύστημα («αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα») θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Όλα αυτά στο τέλος ενός χρόνου και έχοντας πάντα κατά νου ότι κάποτε ήμασταν λίγοι, πολύ λίγοι, αλλά τώρα πλέον είναι πολύ αργά για να τιθασέψουν κάτι, το οποίο ξεπηδά μέσα από αυτήν την ίδια τη Φυλετική Ψυχή, από τον θαυμαστό κόσμο των ενστίκτων, από τον απρόσιτο στην λογική των διαχειριστών «κυβερνητών» και των τοκογλύφων κόσμο του ασυνειδήτου, από αυτή την ίδια την ιστορική συνείδηση ενός ολόκληρου λαού, κάτι που ξεπερνάει ακόμη και αυτή την ίδια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Είναι φανερό πως δεν έχουμε ζήσει ακόμα τα καλύτερα! Έρχονται ημέρες λαμπρές, ημέρες σκληρές, ημέρες που θα μετρηθούν οι Άνθρωποι με την Ιστορία και έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι αυτής της ευλογίας, που μας έταξε η μοίρα.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...