Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Εγκαίνια Τ.Ο.Χρυσής Αυγής Κεφαλλονιάς -Βίντεο!

Χρ. Παππάς: Στη θέση αυτής της καρικατούρας θα στήσουμε τον ανδριάντα του Μεταξά!!! 



Δήλωση Χρ. Παππά για νέα γραφεία Χ.Α.Κεφαλονιάς



Οι Χρυσαυγίτες κάλυψαν με τη σημαία του κόμματος το άγαλμα του πολυτεχνείου ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι θα αλλάξει αυτή τη καρικατούρα των υποτιθέμενων νεκρών του πολυτεχνείου. Πολύς κόσμος στα εγκαίνια των νέων γραφείων.
Του δημοσιογράφου Παναγή Φωκά

Τα γραφεία τους στο Αργοστόλι εγκαινίασαν χθες το απόγευμα, στη πλατεία Καμπάνας, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Χρήστου Παππά. Τα στελέχη του κόμματος έκαναν λόγο ότι παρά τον άσχημο καιρό δεκάδες πατριώτες έφθασαν από κάθε μεριά του νησιού για να παραστούν στα εγκαίνια. Μιλώντας στη κάμερα του e-kefalonia.net ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι οι συναγωνιστές της Κεφαλονιάς έκαναν το καθήκον τους ως απόγονοι του στρατηγού Μεταξά.

                            

Φανερά συγκινημένος ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης κ. Χουρμούζης τόνισε στο e-kefalonia.net ότι σήμερα εγκαινιάζουμε το σπίτι των Ελλήνων, το σπίτι των Κεφαλλήνων ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει έναν από τους ιδρυτές της Χρυσής Αυγής, τον Χρήστο Παππά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Αίσθηση ωστόσο έκαναν τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη πλατεία Καμπάνας. Ο κ. Παππάς δείχνοντας το άγαλμα στο Πολυτεχνείο ότι «τους πείραξε ότι κάναμε τα γραφεία μας στη πλατεία καμπάνας, όπου είναι το άγαλμα του Πολυτεχνείου, που ο θεός να το κάνει άγαλμα.. αυτή η καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου». Ενώ κλείνοντας τόνισε ότι «εδώ θα στηθεί κάποια στιγμή ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά»

              


             


πηγες e-kefalonia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...