Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή είναι πρότυπο λειτουργίας Κράτους


Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή είναι πρότυπο λειτουργίας Κράτους
Ο τρόπος λειτουργίας της Χρυσής Αυγής δεν είναι ένα απλό «μοντέλο» λειτουργίας ενός κόμματος, αλλά το παράδειγμα της ιδανικής λειτουργίας, ύπαρξης και υγιούς επιβίωσης ενός Κράτους. Υπάρχει μια τεράστια ή μάλλον δύο τεράστιες διαφορές ανάμεσα στο κόμμα μας, την Χρυσή Αυγή, και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Ελληνικής Βουλής. Η μια διαφορά είναι ήδη γνωστή, καθώς έχει αναφερθεί δεκάδες φορές. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Κόμμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελληνική Βουλή που δεν έχει εξαγοραστεί, που δεν έχει ξεπουληθεί και που δεν.. ψάχνει «σπόνσορα» ή υποψήφιο «αγοραστή». Αυτός είναι και ο μόνος πραγματικός λόγος που η Χρυσή Αυγή είναι αυτή την στιγμή στόχος όλων. Και αυτό είναι κάτι το απόλυτα λογικό, καθώς είμαστε οι μόνοι που αρνηθήκαμε να ενταχθούμε και δεν ανήκουμε στην συμμορία τους. Δεν δεχτήκαμε να συμπλεύσουμε. Δεν δεχτήκαμε να γίνουμε συνένοχοι τους. Δεν δεχτήκαμε να γίνουμε και εμείς προδότες. 
Από αυτόν τον λόγο απορρέει και το δεύτερο γεγονός του γιατί η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί ένα απλό πρότυπο λειτουργίας ενός Κόμματος, αλλά το πρότυπο λειτουργίας ενός κράτους! Όλοι οι άλλοι προβάλουν «βαθυστόχαστα» προγράμματα (προεκλογικά πάντα, γιατί μετά..) για το πώς πρέπει να στηθεί και να εξυγιανθεί το κράτος, πλάνα περισπούδαστα εκ των οποίων το 90% στην πράξη, δεν ισχύουν. Το Κίνημά μας διά της ύπαρξης του και μόνον αποδεικνύει ότι τα δικά μας «πλάνα», έχουν εφαρμοστεί με απόλυτη επιτυχία  πρώτα από εμάς σε εμάς, αλλιώς δεν θα υπήρχαμε! Η επιτυχία της άψογης λοιπόν λειτουργίας του Κόμματος μας δεν χρίζει εκ των πραγμάτων απόδειξης. Είναι ένα γεγονός αυταπόδεικτο. Και εξηγούμε. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό Κόμμα που δεν εξαρτάται οικονομικά από κανέναν. Είναι οικονομικά ένα Κόμμα απόλυτα αυτάρκες και αυτοδύναμο. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλά. Ένα Κόμμα είναι ακριβώς όπως ένα ανθρώπινο σώμα. Είναι ένας «οργανισμός», ένα σώμα που αποτελείται από «κύτταρα». Στην περίπτωση του Κόμματος τα κύτταρα είναι τα μέλη του, ενώ στην περίπτωση του Κράτους είναι ο λαός. Οι πολίτες του. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα «σώμα», ένας οργανισμός με υγιή κύτταρα, τα οποία εργάζονται συνεχώς και αδιαλείπτως για την σωστή λειτουργία του σώματος και από την πλευρά του, το «σώμα» που είναι η ηγεσία του Κόμματος, υπερβάλει εαυτόν στο να προστατεύει και να κρατά όσον το δυνατόν πιο υγιή και δυνατά τα «κύτταρα» του.
Αυτή είναι η «μαγική» συνταγή, ο άλυτος γρίφος, το μαγικό κυκλοφοριακό «κύκλωμα» που το Ελλαδικό κράτος παριστάνει τόσα χρόνια ότι δεν γνωρίζει. Και κάνει ότι δεν γνωρίζει για έναν πολύ απλό λόγο. Το Ελλαδικό κράτος είναι ένα «σώμα» που όχι απλά δεν προστατεύει τα «κύτταρα» του, αλλά κάνει τα πάντα για να τα εξοντώσει. Έχει δε εισάγει εκτός όλων των άλλων, (εξοντωτικών φόρων, μηδαμινής κοινωνικής προς τους Έλληνες πρόνοιας, μηδενικού συστήματος υγείας κλπ.) μέσα στο «σώμα» του με την μορφή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών έναν «ιό» θανατηφόρο, ο οποίος κατατρώγει σαν καρκίνος τα υγιή κύτταρα αργά, αλλά σταθερά! Από την άλλη, σε αντίθεση με το Κόμμα μας, το κρατικό σώμα αυτή την στιγμή αντί να ευνοήσει την ανάπτυξη των δικών του φυσικών και δυναμικών πόρων, οι οποίοι αποτελούν το ανοσοποιητικό του σύστημα, το σύστημα που μπορεί να το κρατήσει στην ζωή διατηρώντας ζωντανά και τα «κύτταρα», δεν το κάνει και απλά λαμβάνει υπερβολικές δόσεις «αντιβίωσης» με την μορφή εθνοκτόνων δανείων.
Μια «αντιβίωση» η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει το «σώμα» μαζί και με όλα τα κύτταρα του σε βέβαιο θάνατο. Γιατί το κάνει αυτό, καθώς μια τέτοια κατάσταση φαντάζει αυτοκτονική; Μα για έναν πολύ απλό λόγο. Τα «εγκεφαλικά» «κύτταρα» που αποτελούν την βάση της λειτουργίας του Ελληνικού κρατικού «σώματος», δεν ανήκουν πια σε αυτό το «σώμα». Έχουν εκφυλιστεί και διαβρωθεί πλέον σε τέτοιο βαθμό, που έχουν εξαγοραστεί από «γιατρούς» άλλων «σωμάτων» με την υπόσχεση ότι αν υπάρξει λόγος και παραστεί θέμα, εν ανάγκη θα μεταφερθούν - μεταμοσχευτούν σε άλλο... «σώμα». Κλασικό παράδειγμα αυτού, ο Γιωργάκης που έχει «μεταμοσχευτεί» ήδη στην Αμερική όπου απολαμβάνει «δόξας» και χλιδής από τα αφεντικά του εις ένδειξης ευγνωμοσύνης εκ μέρους τους για το «θεάρεστο» έργο που απετέλεσε για λογαριασμό τους.. εις βάρος μας! Σε αντίθεση με όλα αυτά, το Κόμμα μας, η Χρυσή Αυγή είναι απόλυτα αυτοχρηματοδοτούμενο και απόλυτα αυτάρκες. Διατηρείται και υπάρχει αποκλειστικά και μόνον με τους δικούς του πόρους που είναι η άψογη μέχρι σημείου τελειότητας λειτουργία του κυκλώματος της ανταλλαγής δυνάμεων μεταξύ κυττάρων - μελών, ζωτικών οργάνων - βουλευτών  και εγκεφάλου - Αρχηγού. Με αυτό τον τρόπο το «σώμα» διατηρείται πάντα υγιές, αξιόμαχο, ετοιμοπόλεμο και δυνατό. Δεν έχει ανάγκη από «αντιβιοτικά» η Χρυσή Αυγή. Ούτε από υπόγειες χρηματικές τονωτικές «ενέσεις» στα ζωτικά της όργανα και στον εγκέφαλο της. Δεν θέλει να διατηρηθεί έτσι στην ζωή, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι όσοι το κάνουν αυτό με το έναν ή με τον άλλον τρόπο, το τέλος τους είναι πάντα οικτρό.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αυτή την στιγμή υγιές σώμα μέσα σε ένα άρρωστο κοινοβούλιο, το οποίο πάσχει από παθογενή συμπτώματα χρηματισμού  και προδοσίας. Συμπτώματα που το έχουν οδηγήσει στην μορφή καρκίνου που ονομάζεται διαφθορά και ο οποίος είναι δυστυχώς μη αναστρέψιμος. Έτσι, εμείς απλά περιμένουμε την στιγμή που τα εκατομμύρια υγιή κύτταρα των Ελλήνων θα αντιληφθoύν σε όλη της την έκταση την παθογένεια ενός καρκινικού, σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και θα αποφασίσουν να αποβάλουν τον καρκίνο για να θεραπευτεί επιτέλους το σώμα της πατρίδας μας πριν η αρρώστια της προδοσίας του προξενήσει ανήκεστο βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...