Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη - κεραυνός του Συναγωνιστή Παππά προκαλεί πανικό στους αλβανούς


  


Μια συνέντευξη που έβαλε τις ελληνοαλβανικές σχέσεις στη σωστή τους διάσταση προβλήθηκε χθες 28 Ιανουαρίου 2013 από το Αλβανικό τηλεοπτικό  δίκτυο News 24. Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρεχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Αρτούρ Ζέι.
Όπως επεσήμανε ο συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:
"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".

4 σχόλια:

  1. Μπράβο σας κύριε Παππά για τις αλήθειες που είπατε, στην κατεχόμενη Ήπειρο έχει μείνει ζωντανό το Ελληνικό στοιχείο και ας έχουν περάσει σχεδον 100 χρονια απο το 1914. Το Ελληνικό πνευμα η θρησκεία μας και η κουλτούρα μας δεν σβήσουν ποτέ διότι είναι πάρα πολύ δυνατα! Σε όλα τα ελληνικά χωρία της Δρόπολης απο τα Βρυσερά , την Σωτήρα, την Κοσοβίτσα, τον Λόγγο, το Σελειό, την Λοβίνα, την Πέπελη, την Δρόβιανη, την Γράψη, τους Γεωργουτσάτες, τους Βουλιαράτες, το Δερβιτσάνη, την Βόνιτσα, την Κορυτσά, το Δέλβινο και πολλά άλλα. Το ελληνικό στοιχείο παραμένει ζωντανό δεν έχει σβήσει ποτε, οι αλβανοί ας θέσουν το πρωτόκολλο της Κέρκυρας σε ισχύ όπως θα έπρεπε και αυτό το κομμάτι γης και ιστορίας να ενωθεί επιτέλους με την πατρίδα Ελλάδα, εαν πάλι δεν το θέσουν σε ισχύ υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρουμε την μικρή μας αδερφή κύριε Παππά. Όπως ο μέγας Αλέξαντρος έλεγε ¨ότι δεν λύνεται, Κοβεται!¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ.Χρηστο πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω κάποιον που δεν μασάει τα λόγια του . Συνεχίστε έτσι για το καλό της πατρίδας είμαστε μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κ.Παππά σας θαυμάζω. Είστε τόσο κοντά στον Ελληνικό λαό, μας εκφράζετε καθώς είναι σαν να μιλάτε για μας σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...