Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλυψη - ομολογία Λοβέρδου: "Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Κατσέλη μας έβαλαν με σχέδιο στο ΔΝΤ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη στη ΝΕΤ παραχώρησε ο προσφάτως "ανεξάρτητος" βουλευτής, Α. Λοβέρδος αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την υπόθεση "ΔΝΤ" και πώς η Χώρα μας μεθοδικά οδηγήθηκε σε αυτή τη....λύση.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λοβέρδος κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές της εισόδου μας στο ΔΝΤ τους Γ. Παπανδρέου (τότε Πρωθυπουργός), Γ. Παπακωνσταντίνου (τότε Υπουργός Οικονομικών) και τη Λούκα Κατσέλη (τότε Υπουργός Οικονομίας).

Χαρακτηριστικά ο Λοβέρδος ανέφερε:
"Για  προσφυγή σε μηχανισμό στήριξης στον οποίο θα συμμετείχε και το ΔΝΤ, οτότε πρωθυπουργός και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Λούκα Κατσέλη το αποφάσισαν σε "άτυπο υπουργικό συμβούλιο"", σημείωσε ενώ δήλωσε ότι " η απόφαση για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης βγήκε επίσημα από το υπουργικό συμβούλιο".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
 


Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος, μαζί με τους Διαμαντοπούλου, Ραγκούση διαφώνησαν αρχικά.

Αυτή η ομολογία του Λοβέρδου δεν αλλάζει σε καμμια περίπτωση τη δική μου ηθική αυτουργία στην εθνοκτόνα πολιτική που εφαρμόστηκε.

Πόσο μάλλον που προσπαθεί να υπερασπίσει ανθρώπους (Ραγκούση - Διαμαντοπούλου) που συνεισέφεραν τα μέγιστα στους Νεοταξίτες και στην προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής Συνείδησης στη χώρα μας.

Απόσπασμα από άλλες δηλώσεις του μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...