Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κανιβαλισμός στη Βόρεια Κορέα! Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά!


Κανιβαλισμός στη Βόρεια Κορέα! Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά!
Παρά το ότι το καθεστώς του κομμουνισμού στη Βόρεια Κορέα δεν αφήνει εύκολα να βγουν προς τα έξω ειδήσεις που θα πλήξουν την εικόνα του, βάσει δημοσιευμάτων του βρετανικού Τύπου, έχουν εμφανιστεί δεκάδες κρούσματα κανιβαλισμού, καθώς 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πείνα μέσα σε λίγους μήνες. Ζώντας σε μια χώρα όπου οι κάτοικοι επιβιώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες ψυχολογικής, σωματικής και ηθικής βίας, όπου ο κομμουνισμός επιβάλλει, όπως είδαμε προσφάτως, τον υποχρεωτικό οδυρμό των κατοίκων της χώρας για τον θάνατο του ηγέτη της, εξαπλώνεται το φαινόμενο του κανιβαλισμού σε δεκάδες οικογένειες.
Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε γιατί σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει! Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ένας ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να το φάει! Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα και εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού! Πολλοί θεωρούν ότι όλα αυτά συμβαίνουν και εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Βόρεια Κορέα για τις πυραυλικές δοκιμές, κυρώσεις που έχουν καταδικάσει τον λαό της χώρας να λιμοκτονεί. Οι μαρτυρίες δεν σταματούν εδώ… Ο Ζίρο Ισιμάρου από το πρακτορείο Asia Press περιγράφει: "H γυναίκα του έλειπε στην δουλειά της. Τότε εκείνος σκότωσε την μεγάλη τους κόρη και επειδή ο γιος του τον είδε, τον σκότωσε και αυτόν. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της πρόσφερε τα παιδιά τους μαγειρεμένα και της είπε: "Έχουμε να φάμε κρέας". Όμως, η γυναίκα του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη." Καταστάσεις που σοκάρουν τον κόσμο παγκοσμίως και αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα του κομμουνιστικού καθεστώτος σε κάθε γωνιά της γης. 

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο ανθρωποφαγικός κουμμουνισμός έρχεται και στην ρημαγμένη Ελλάδα, αλλά εδώ δεν έχουν πιά οι έλληνες παιδιά για να φάνε. Έχουν μπόλικους και παχουλούς ξεφτίλες πωλητικούς και σκέφτονται να αρχίσουν μ' αυτούς οι οποίοι δεν τρώγονται βέβαια, γιατί βρωμάνε φοβερά, αλλά στην ανάγκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...