Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανεπιθύμητος ο Χρήστος Παππάς από τους αλβανούς μετά την συνέντευξη κεραυνό


Η αλβανία κήρυξε «persona non grata» τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά!
Στον κατάλογο με τα ανεπιθύμητα για την αλβανία πρόσωπα καταχωρήθηκε το όνομα του βουλευτή επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αλβανικών ΜΜΕ.
Μετά από τις δηλώσεις του για αυτονομία αλλά και για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στην Βόρειο Ήπειρο, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Εντμόντ Παναρίτι, τον κήρυξε «persona non grata».
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναρίτι έχει ήδη ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας να μην ξαναεπιτρέψει την είσοδο του Έλληνα Εθνικιστή στην αλβανική επικράτεια.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο αλβανικό κανάλι δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια και μίλησε για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που έχει υπογράψει και η ίδια η αλβανία και δεν έχει σεβαστεί, για την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και αλβανίας που δεν έχει αρθεί επίσημα, για την καταγωγή των αλβανών και την ιστορία τους, για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και πολλά άλλα..
Όπως επεσήμανε ο Συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:
"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".
Αυτά τα λόγια τρομάζουν τους αλβανούς οι οποίοι έχουν συνηθίσει στην εύνοια των δειλών και προσκυνημένων κυβερνήσεων των τελευταίων ετών που σιωπούν μπροστά στην παραχάραξη της Ιστορίας και στις προκλήσεις τους. Οι αλβανοί, εντός και εκτός της πατρίδας μας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και σύντομα η ασυδοσία τους θα λάβει τέλος με τους χειρότερους εφιάλτες τους  να γίνονται πραγματικότητα.  
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνος για τη διαφύλαξη της Εθνικής Τιμής και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...