Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση της περιφέρειας Πειραιά

Το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μηχανοκίνητη πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιά (Τ.Ο. Πειραιά, Τ.Ο. Νίκαιας, Πυρήνας Περάματος).
Μια εντυπωσιακή φάλαγγα δεκάδων μηχανών διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, συνέχισε στην Περιοχή των Καμινίων, έπειτα στου Ρέντη και ολοκλήρωσε την πορεία της στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά όπου και έληξε. 
Χιλιάδες προπαγανδιστικά έντυπα γέμισαν τους δρόμους όπου πέρασαν οι συναγωνιστές με την αποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά αποθεωτική θυμίζοντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ημέρες προεκλογικής εκστρατείας !
Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο απλός λαός όχι μόνο αποθεώνει τέτοιες εκδηλώσεις μας αλλά τις περιμένει κιόλας ως ένα είδος τονωτικής ένεσης ηθικού μέχρι να έρθει η ώρα που η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβολικά έγινε και μία στάση έξω από το παράνομο τζαμί στα Καμίνια όπου οι συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος μεταδίδοντας έτσι για άλλη μια φορά την θέση του κινήματος για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και παύση της λειτουργίας των παράνομων θρησκευτικών χώρων λατρείας τους .
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megaleiwdhs-mhchanokinhth-enhmerwtikh-drash-ths-perifereias-peiraia#.UbTTTufwlCU#ixzz2VkQu9P4w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...