Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αδιαθεσία και παραλήρημα προκαλούν στον Σαμαρά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Αδιαθεσία και παραλήρημα προκαλούν στον Σαμαρά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής
Στο μόνιμό του πρόβλημα αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός, την Χρυσή Αυγή, καθώς τα εσωκομματικά, η εξαθλίωση του Λαού και όλα τα δεινά που περνά η Ελλάδα δεν φαίνεται να τον απασχολούν. Εξάλλου, οι έξωθεν και οι άνωθεν εντολές στοχεύουν στην αντιμετώπιση του μοναδικού ζητήματος για τους διεθνείς τοκογλύφους, που δεν είναι άλλο από την ραγδαία άνοδο και εδραίωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία.
Έτσι, από το βήμα του συνεδρίου της... "Νέας Ελλάδας - Δημοκρατίας" ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε ακόμα μία φορά λάσπη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών δηλώνοντας: "Και οι νεοναζί, από την πλευρά τους, επικαλούνται τις ακρότητες των άλλων, για να διαπράξουν κι εκείνοι τα ίδια και χειρότερα! Επικαλούνται οι Νεοναζί την «Πατρίδα» και θαυμάζουν τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε ποτέ αυτή η Πατρίδα! Η Ελλάδα που κάποτε πολέμησε όρθια και μόνη το Ναζισμό, διασύρεται σήμερα από θαυμαστές των Νεοναζί! Ιδεολογία τους είναι το απροκάλυπτο μίσος, το λαθρεμπόριο του πατριωτισμού! Μίσος για κάθε τι μεγάλο και σπουδαίο γέννησε ποτέ η Ελλάδα. Μίσος για την Παράδοση, την Οικουμενικότητα, τη Δημοκρατία, τον Ανθρωπισμό, την Ισορροπία, το Μέτρο, τον Ιδεαλισμό. Εκπροσωπούν το μίσος και κηρύσσουν το Μίσος".
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας καλά πως και οι τελευταίοι ψηφοφόροί του φυλλορροούν μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, συνεχίζει τις ανιστόρητες, αβάσιμες και εντέλει συκοφαντικές επιθέσεις, έχοντας την ψευδαίσθηση πως ο ελληνικός Λαός συνεχίζει τον... ύπνο του Δικαίου. Δυστυχώς, για εσάς και το σαθρό πολιτικό κατεστημένο του κλεπτοκρατικού τόξου και ευτυχώς για την Πατρίδα, οι Έλληνες έχουν αφυπνιστεί και σύντομα θα δώσουν την εντολή σε μια Εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει τον τόπο!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη νέα συκοφαντική επίθεση Σαμαρά: "Ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και σήμερα τον εξοντώνει οικονομικά για να εξασφαλίσει τα παράνομα κέρδη των διεθνών τοκογλύφων. Ξέθαψε απ' τον πολιτικό τάφο του το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για να έχει συνέταιρο στο ξεπούλημα και συνένοχο στη διάλυση της Ελλάδος.
Ο Σαμαράς συνεχίζει να συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή με τον άθλιο και υβριστικό χαρακτηρισμό "νεοναζί". Το μόνο που καταφέρνει είναι να μας συσπειρώνει ακόμα περισσότερο και να αυξάνει την εκλογική μας δύναμη. Ο ελληνικός λαός του γυρίζει την πλάτη και αδιαφορεί για τα ψέμματα και τη λάσπη του.
Το Εθνικιστικό Κίνημα πολύ σύντομα θα είναι κυρίαρχο και θα βάλει τέλος στο καθεστώς της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας που έχει διασύρει την Πατρίδα μας".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/echei-pesei-baria-h-chrush-augh-ston-samara-kai-sunechizei-na-paralhrei#.Uc_6avkvmPM#ixzz2XgrJsKvN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...