Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

VENI VIDI VICI

Ένα έτος μετά τον λαμπρό Εθνικιστικό θρίαμβο της 17ης Ιουνίου 2012, οι Φάλαγγες των Ελλήνων Εθνικιστών προελαύνουν στον τιτάνιο Αγώνα κατά των εχθρών του Μεγάλου μας Έθνους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ενάντια στα σημεία των καιρών, κατορθώνει ένα επίτευγμα μοναδικό: γίνεται συνώνυμο της καθάριας Ελληνικότητος και πυρήνας αφύπνισης του απανταχού Ελληνισμού. Στο βαθύ σκότος του ψευτορωμαίικου των μνημονίων, η αιωνία Ελλάς εγείρεται από τον λήθαργο και αξιώνει εκείνα που δικαιούται. Ας λυσσούν οι εχθροί μας: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση της ελληνικής συνείδησης στα κίβδηλα διεθνιστικά είδωλα, τα οποία απειλούν να αφανίσουν το Λαό μας!

Ένα έτος, έτος στο οποίο οι χιλιάδες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που βάδισαν πίσω από τις Σημαίες του Ελληνικού Εθνικισμού, σε πείσμα της λάσπης και των συκοφαντιών των πολιτικών μας αντιπάλων, γίνηκαν εκατομμύρια. Ζωντανεύουν, θαρρείς, οι στίχοι από το Θούριο του Κινήματος:

«Χτυπάτε αλύπητα με λύσσα με φοβέρα
Με θάρρος Σύντροφοι τα τείχη των εχθρών
Με τη Χρυσή Αυγή θα γίνουμε μια μέρα
Εκατομμύρια Στρατός Αγωνιστών»

Ναι λοιπόν, είμαστε ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο ουδεμία έχει σχέση με τα κόμματα των φιλελεύθερων και των μαρξιστικών ιδεολογημάτων. Κι ακριβώς επειδή δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με τα κόμματα- συμμορίες, τα οποία καταλήστεψαν το Λαό μας, τον εξαθλίωσαν και τώρα τον αποθέτουν ως βορά στα χέρια των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών, βρισκόμαστε στο πυρ το εξώτερον. Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι οποίοι μας κατηγορούν και γιατί;

Μας κατηγορεί το συνονθύλευμα των κρατικοδίαιτων πολιτικάντηδων, οι οποίοι κατέστησαν το βουλευτηλίκι οικογενειακό, προνομιακό δικαίωμα, πλουτίζοντας στις πλάτες του Λαού μας.

Μας κατηγορούν οι αποδεδειγμένα μιζαδόροι ξένων εταιριών, οι οποίοι ελέω της διαφθοράς τους, κατάντησαν το Κράτος μαριονέτα των καπιταλιστικών κολοσσών.

Μας κατηγορούν εκείνοι οι οποίοι υπέγραψαν και εκτέλεσαν το σχέδιο της οικονομικής αφαίμαξης και εν τέλει του βιολογικού αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, εκείνοι οι οποίοι σφράγισαν την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας δια των επαίσχυντων μνημονίων.

Μας κατηγορούν εκείνοι οι οποίοι κόπτονται για οτιδήποτε αφορά τον σιωνισμό και τους εβραίους, αλλά κλείνουν προκλητικά τα μάτια στις γενοκτονίες συμπατριωτών μας σε Μικρά Ασία και Πόντο.

Μας κατηγορούν εκείνοι των οποίων οι πατεράδες και παππούδες άρπαζαν ελληνόπαιδα από τις αγκαλιές των μανάδων τους –κι αυτό έγινε λιγότερα από 70 χρόνια πριν-, προκειμένου να τα στείλουν στο σοσιαλιστικό παράδεισο των σοβιέτ. Των σοβιέτ, που έπεσαν σε όλη την Ευρώπη εκτός από την Ελλάδα, διότι στην Ελλάδα σοβιέτ είναι το ίδιο το μεταπολιτευτικό Κράτος!

Μας κατηγορούν εκείνοι οι οποίοι παριστάνουν τους προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι όμως οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον υπέργηρο Ήρωα της Κύπρου, Στρατηγό Ντερτιλή, τον οποίο εκδικητικά και απάνθρωπα βάσταξαν επί τέσσερις δεκαετίες στο Κορυδαλλό, διότι υπήρξε Έλλην Εθνικιστής και όχι λαθρομετανάστης ή αριστεριστής τρομοκράτης.

Μας κατηγορούν τέλος εκείνοι, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα μικρή και ανέντιμη, κράτος-προτεκτοράτο του διεθνούς σιωνισμού και περιφερειακό δορυφόρο της Τουρκίας. Εκείνοι οι οποίοι έχουν εργολαβικά αναλάβει να κρατήσουν εν υπνώσει ένα Έθνος πολεμιστών και φιλοσόφων, του οποίου η Ιστορία, ο πολιτισμός και η κουλτούρα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σιωνιστική παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Τιμή μας να μας κατηγορούν οι δήθεν δημοκράτες! Γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες ουδέποτε διακηρύξαμε πως αγωνιζόμαστε για την ψευτοδημοκρατία των καναλαρχών, των εκδοτών, των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, των τραπεζιτών και τέλος της κομματικής ασυδοσίας. Αντίθετα, διατρανώσαμε την ακλόνητη Πίστη μας στην Πατρίδα και στο Λαό μας, ως του συνεχιστή ενός υπέρλαμπρου ιστορικού παρελθόντος, το οποίο οι ψευτοδημοκράτες επιδιώκουν να διαγράψουν από τη μνήμη των Ελλήνων.

Η Ελληνική όμως Ιστορία, οι αιματοβαμμένες μάχες, οι εκστρατείες, οι πολιορκίες, οι τραγικές ήττες, οι θριαμβευτικές νίκες, η θλίψη, το πένθος, η προσδοκία, τα οράματα δεν μπορούν να διαγραφούν, διότι δεν ανήκουν σε καμία Ρεπούση μήτε και στο Καθεστώς των δειλών και των προσκυνημένων. Η Ιστορία κυλά στις φλέβες του Λαού μας, μαζί με το ανόθευτο Αίμα της Φυλής μας, το οποίο αποτελεί για μας τους Εθνικιστές το εχέγγυο της συνέχισης της εθνικής μας πορείας στο διηνεκές.

Και τι έκανε η Χρυσή Αυγή σε αυτό το ένα έτος από τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012; Έκανε αυτό το οποίο έπραττε πάντοτε, καθώς ο Αρχηγός μας είχε τονίσει από μακρού χρόνου πίσω, όταν ακόμη η κοινωνία του εφήμερου και της υλιστικής ευδαιμονίας θαμπωνόταν από τα δάνεια της κατοπινής σκλαβιάς των τόκων και από το πλαστικό χρήμα: έφερνε πίσω τη χαμένη αξιοπρέπεια ενός Λαού, ο οποίος αφέθηκε να εξαθλιωθεί από τα ανδρείκελα των ξένων!

Η είσοδος στο κοινοβούλιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δεν τρόμαξε απλά το μεταπολιτευτικό Καθεστώς: το κατατρομοκράτησε! Το κατατρομοκράτησε ως ελάχιστη απάντηση στα τρομοκρατικά διλήμματα τα οποία οι πολιτικάντηδες όλων των τάσεων και όλων των αποχρώσεων έθεσαν προ των εκλογών. Ευρώ ή δραχμή, ρωτούσαν τότε οι τρομοκράτες του Λαού μας, μέσα από τα διεφθαρμένα κόμματα και από τα τουρκοκάναλα της κρατικής μάσας. Και μισό εκατομμύριο Ελλήνων απάντησε Ελλάδα, τρίβοντας τα κίβδηλα διλήμματα στα πρόσωπα των επιστημόνων του ψεύδους, μισό εκατομμύριο το οποίο υπήρξε πρωτοπόρο του Αγώνος, διότι σήμερα η ατελείωτη Εθνικιστική Φάλαγγα αριθμεί εκατομμύρια συναγωνιστών και συντρόφων μας!

Αφού δεν πέτυχαν δια των επαναληπτικών εκλογών να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός κοινοβουλίου, οι μεταπολιτευτικοί «σοφοί» άρχισαν τις προσευχές στο Γιαχβέ προκειμένου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να εκφυλιστεί και να γίνει ένα με το μεταπολιτευτικό οχετό. Έμειναν όμως με τις προσευχές και το Κίνημα όχι μόνο δεν εκφυλίστηκε, όχι μόνο δεν αλλοιώθηκε ο αρχικός του χαρακτήρας, αλλά αντίθετα, συνεπεία των ανήθικων επιθέσεων του Καθεστώτος οι οποίες εκδηλώθηκαν ακόμη και με τρομοκρατικές ενέργειες σε Τοπικές μας Οργανώσεις, το Πνεύμα του Αγώνος ατσαλώθηκε και η Εθνικιστική Θέληση σήμερα θριαμβεύει!

Αφυπνίσαμε έναν Λαό, ο οποίος έπεσε θύμα της πατριδοκαπηλίας της Δεξιάς! Αποδείξαμε πως οι εξαγγελίες Σαμαρά για αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος των εκατομμυρίων λαθροεισβολέων δεν ήταν παρά μια προεκλογική απάτη, μια από τις χιλιάδες απάτες των προεκλογικών περιόδων της μεταπολίτευσης. Κι όταν ο Σαμαράς έταζε στον Ερντογάν τζαμί στην Αθήνα και συνδιαχείριση στο Αιγαίο, εμείς οι Εθνικιστές ήμασταν που διατρανώσαμε για ακόμη μια φορά πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Αφυπνίσαμε έναν Λαό, ο οποίος έπεσε θύμα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού της Αριστεράς! Όταν εκείνοι διαδήλωναν υπέρ των λαθροεισβολέων, ενθαρρύνοντας την ασυδοσία τους εντός της ελληνικής επικράτειας, τάχα για ανθρωπιστικούς λόγους, εμείς οι Εθνικιστές οργανώναμε σε όλες τις πόλεις της Μεγάλης μας Πατρίδος διανομές τροφίμων, για να βοηθήσουμε ένα λιμοκτονούντα Λαό, ο οποίος πληρώνει το τίμημα της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης του τόπου.

Τι ήταν λοιπόν αυτό το ένα έτος; Για τη Χρυσή Αυγή δεν ήταν παρά μία ακόμη χρονιά Αγώνων για την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα η οποία έρχεται για να σηκώσει στα πόδια του ένα Λαό ταπεινωμένο από ηγέτες που εργάζονται για συμφέροντα ξένα. Για το Λαό μας όμως, το έτος αυτό ήταν έτος Εθνικής Ανατάσεως, προσμονής και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο περήφανο και ελεύθερο, ένα αύριο Ελληνικό!

Στα δύσκολα έτη του παρελθόντος, όταν λίγες εκατοντάδες αγωνιστών μάτωναν τις Σημαίες του Ελληνικού Εθνικισμού, ο Αρχηγός είχε προδεί, αυτό το οποίο τότε φάνταζε ουτοπικό, σήμερα όμως διαγράφεται ξεκάθαρα στον ελληνικό ορίζοντα: «δε γνωρίζω εάν υπάρχει μέλλον, εάν όμως υπάρχει, τότε το Μέλλον μας ανήκει»!

Ένα έτος πέρασε και θα έρθουν νέα έτη Αγώνων και Θυσιών για Πατρίδα και Ελευθερία, στο καιρό των απάτριδων και των δούλων του σιωνισμού! Κρατήστε ψηλά τις Σημαίες και τα πολεμικά μας Λάβαρα, διότι το μέλλον μας ανήκει και το μέλλον μας ανήκει διότι πλέον ο Λαός μας αντιλαμβάνεται με ανακούφιση και έκδηλη ανυπομονησία παρά το Καθεστώς του ψευτοδημοκρατικού τρόμου και των απαγορεύσεων πως…
Η Χρυσή Αυγή είναι το Μέλλον!

Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...