Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εφημερίδα “Ελλάδα Αύριο”: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές

Σε δημοσκόπηση που κόπηκε προτού δημοσιευθεί και στο ερώτημα "Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές" η Χρυσή Αυγή έρχεται πανηγυρικά πρώτη με δεύτερο τον Σύριζα και τρίτη την διαλυμένη ΝΔ. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα "Ελλάδα Αύριο" σε δημοσίευμά της, που παρουσιάζει επίσης τις αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που αναγκάζονται πλέον να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον επερχόμενο... "κίνδυνο" ενός πανίσχυρου Εθνικιστικού Κινήματος, που θα διαλύσει την διαφθορά της εξουσίας τους.
Το δημοσίευμα με τον τρομοκρατικό (για το κλεπτοκρατικό τόξο) τίτλο "Κίνδυνος εκτροπής του πολιτεύματος" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Λίγες εβδομάδες μετά την παραίνεση Ομπάμα να παίξει η Ελλάδα σταθεροποιητικό ρόλο σε μια περιοχή που φλέγεται, μυστική δημοσκόπηση που βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο αλλά και στην Κουμουνδούρου και την Ιπποκράτους τινάζει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό και το διεθνές προφίλ της χώρας αυτήν την δύσκολη περίοδο. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα "ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν γίνονταν αύριο ευρωεκλογές", η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί και τη Νέα Δημοκρατία να περιορίζεται στην τρίτη θέση με μεγάλες απώλειες. Η συγκεκριμένη έρευνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι θα συμβεί σε εννιά μήνες από σήμερα όταν οι Έλληνες πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου αλλά και τους "άρχοντες" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης..."

Είναι επόμενο, λοιπόν, και με αυτά τα νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν διαρκώς την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής το σύστημα να βρίσκεται σε απόγνωση και πανικό και να εντείνονται οι συκοφαντικές επιθέσεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Το πεπρωμένο όμως φυγείν αδύνατο... Ερχόμαστε!

http://www.xryshaygh.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...