Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΕΔΩΣΑΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Τι εννοούσε το δίδυμο της συμφοράς Αβραμόπουλου και Βενιζέλου, όταν δήλωνε επίσημα ότι «η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της», στο θέμα της επικείμενης αμερικανοσιωνιστικής επιδρομής στην Συρία; Μα τι άλλο, εκτός από την παραχώρηση χρήσης στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα της βάσης της Σούδας και της αεροπορικής βάσης της Καλαμάτας;

Να θυμίσουμε, πως προ ημερών η καθεστωτική (και εξόχως φιλοαμερικανική) «Καθημερινή», του Alexi Παπαχελά, του Αθανάσιου Έλλις κ.λπ. είχε δημοσιεύσει την είδηση ότι οι Αμερικανοσιωνιστές ζήτησαν τη Σούδα και την Καλαμάτα και ότι η κατοχική κυβέρνηση τους έδωσε το ελεύθερο. Αμέσως μετά, η κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, αλλά να που τώρα επιβεβαιώνεται στην πράξη, με τα λεγόμενα περί «τήρησης των υποχρεώσεων».

Έτσι, η δύστυχη Ελλάδα μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα –κάτι που απέφυγε ακόμα και η πλέον πολεμοκάπηλη σε άλλες περιπτώσεις Βρετανία- και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως όφελος για την πατρίδα και το λαό! Αυτά θα συμβαίνουν στην Ελλάδα μας όσο κυβερνιέται από εντολοδόχους, που εργάζονται υπέρ ξένων συμφερόντων, για να τους επιτρέψουν τα συμφέροντα αυτά να παραμείνουν κι άλλο στην εξουσία!
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...