Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

thema1
Για την χθεσινοβραδινή καταδρομική επίθεση εγκληματικής συμμορίας κουκουλοφόρων κομμουνιστών στα γραφεία του Πρώτου Θέματος, με βαριοπούλες, πέτρες και λοιπά σύνεργα της «δουλειάς» τους, με τα οποία διέλυσαν τις τζαμαρίες του κτιρίου καθώς και πολλά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους –τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκαν σε γείτονες-, σίγουρα έχετε ακουστά.
Εκείνο όμως που δεν έχετε μέχρι τώρα ακουστά (κι ούτε πρόκειται να έχετε ποτέ) είναι για την πολιτική ταυτότητα των συγκεκριμένων. Παρ’ ότι είναι πασιφανές ποιοι ήταν και γιατί επιτέθηκαν (άλλωστε, άφησαν πίσω τους τη «σφραγίδα» τους, δηλαδή φέιγ-βολάν που ανέγραφαν: «ΚΡΑΤΟΣ ΜΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ», «ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ», κ.α., τα καθεστωτικά ΜΜΕ μίλησαν γενικώς και αορίστως για «κουκουλοφόρους», χωρίς να διευκρινίζουν περί ποιών ακριβώς επρόκειτο, για να μη χαλάσουν το μύθο που τα ίδια έχουν καλλιεργήσει για το «ήθος» της αριστεράς. Ειδικά δε αυτή την εποχή, που «κακούργοι» είναι οι χρυσαυγίτες κι όλοι οι άλλοι… λουλούδια μυρωμένα!
(ΥΓ): Αλήθεια, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ θα στείλει τη δικογραφία για την κομμουνιστική επίθεση στον Άρειο Πάγο, για να διερευνήσει αν οι συμμορίες των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν «εγκληματικές ομάδες», οι οποίες δρουν κατά σύστημα βάσει οργανωμένου σχεδίου; Μήπως θα κληθούν και ανώνυμοι («προστατευόμενοι»») μάρτυρες, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών; Όχι βέβαια, αυτά είναι μόνο για τους χρυσαυγίτες!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...