Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η υποκριτική στάση των ΜΜΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Δημοκρατία ανήκει στους «δημοκράτες». Όχι, δεν ειρωνευόμαστε, ούτε παίζουμε με τις λέξεις, αλλά περιγράφουμε μια πραγματικότητα, η οποία έκανε περισσότερο αισθητή από ποτέ την παρουσία της τις τελευταίες ημέρες. Η Δημοκρατία, λοιπόν, και τα παράγωγά της στην σύγχρονη εποχή, δηλαδή η ισονομία, ο πλουραλισμός στην ενημέρωση, ο διάλογος και η επακόλουθη αντιπαράθεση απόψεων φαίνεται ότι έχουν συγκεκριμένους αποδέκτες. Όπως, επίσης, η ψήφος θεωρείται σεβαστή μόνο όταν διοχετεύεται αποκλειστικά στους κομματικούς φορείς της συστημικής διαχείρισης.
Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο τώρα διαπιστώνουμε αυτή την επιλεκτική αντιμετώπιση της έννοιας της Δημοκρατίας και των παραγώγων της. Ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα, με δεκαετίες παρουσίας στη ζωή του Τόπου, έχει επιλεχθεί από έναν σημαντικό αριθμό 440.000 περίπου συμπατριωτών μας, προκειμένου να εκφράσει τις Ιδέες τους, τις απόψεις τους, τις επιθυμίες τους στο Κοινοβούλιο. Αυτός ο αριθμός σήμερα, κατά κοινή ομολογία, έχει ξεπεράσει το 1.000.000. Και αυτό δείχνει την διευρυμένη απήχηση αυτού του Κόμματος στον Ελληνικό Λαό. Και όμως, όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί γι΄ αυτήν γίνεται ο λόγος, ένιωσε την απόλυτη σιωπή, εις ότι αφορά την διατύπωση των θέσεών της, καθώς και την απόλυτη λασπολογία, εις ότι αφορά τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της, από όλες τις πτυχές των ΜΜΕ. Ένα κόμμα, το οποίο όλοι ομολογούν ότι είναι τρίτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων, αν και πολλοί θεωρούν ότι είναι ΗΔΗ δεύτερο, αλλά η παρουσία των θέσεών του είναι εντελώς μηδαμινή και αντιστρόφως ανάλογη με την αήθη συμπεριφορά και λασπολογία από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Το τραγικό περιστατικό της περασμένης εβδομάδας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, προκειμένου η εμπάθεια, η ψευδής ενημέρωση και η παραπληροφόρηση να ξεπεράσουν κάθε όριο χυδαιότητας και αλητείας σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κατηγορούμαστε για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και δεν συμβαίνει το αυτονόητο, να κληθούμε δηλαδή να διατυπώσουμε την άποψή μας και να αντικρούσουμε τις κατηγορίες εναντίον μας. Αντιθέτως, όλα τα «παπαγαλάκια» των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ μετατρέπονται από δημοσιογράφοι σε εισαγγελείς και όχι μόνο «δικάζουν» αλλά βγάζουν και αποφάσεις. Οι ίδιοι θρασύδειλοι που κάνουν «ευπρεπή» διάλογο με τους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στους κόλπους των οποίων βρισκόντουσαν αποδεδειγμένα ως βουλευτές, στελέχη και μέλη, δολοφόνοι και κλέφτες, δεν έχουν την στοιχειώδη εντιμότητα να ζητήσουν να διατυπώσουμε την θέση μας. Αντιθέτως, μας αποκλείουν ολοκληρωτικά και πολύ χειρότερα απαξιώνουν και ακυρώνουν όσους Έλληνες ψήφισαν ή θα ψηφίσουν στο προσεχές διάστημα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση ενός τέτοιου «παπαγάλου», ο οποίος ξεκάθαρα είπε «δηλαδή, αν αύριο η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ πάρει 1.500.000 ψήφους θα την αφήσουμε να κάνει ότι θέλει;». Ενώ, προφανώς, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να κάνουν ότι τους γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο νεότευκτο λεκτικό τερατούργημα του «συνταγματικού τόξου». Είναι φανερό, λοιπόν, ότι οι «δημοκράτες» είναι οι χειρότεροι αντιδημοκράτες. Είναι εκείνοι που θεωρούν ως παρακατιανούς όσους Έλληνες δραπετεύουν από τα κόμματα της προδοσίας, της εξαθλίωσης της διαπλοκής, της σήψης, της παρακμής. Μόνο που ο Ελληνικός Λαός βλέπει, αντιλαμβάνεται και κρίνει αυτή την άθλια συμπεριφορά τους. Μια συμπεριφορά που, συν τοις άλλοις, προσβάλλει και τους Έλληνες, καθώς τους «ποινικοποιεί» επειδή υποστηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γι΄αυτό και η συστημική προπαγάνδα των εξαρτώμενων ΜΜΕ όχι μόνο δεν θα φέρει το επιθυμητό για το καθεστώς αποτέλεσμα, αλλά θα τους γυρίσει ως λάσπη στα μούτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...