Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δελαστίκ: Ωκεανός υποκρισίας και ύπουλες μεθοδεύσεις από την συγκυβέρνηση κατά της Χρυσής Αυγής


Ο γνωστός αριστερός δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ κατακεραυνώνει με σημερινό του άρθρο στο περιοδικό "Επίκαιρα" τις βρώμικες μεθοδεύσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε από την πρόσκληση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Τζιτζικώσταγια την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα: "Κυβερνητική υποκρισία. Κατά τη διάρκεια των θυελλωδών πολιτικών συζητήσεων που πυροδότησαν οι δηλώσεις Τζιτζικώστα αποκαλύφθηκε και η απύθμενη υποκρισία της κυβέρνησης Σαμαρά στο χειρισμό του "αντιναζιστικού αγώνα" που υποτίθεται ότι διεξάγει εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Όπως ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, το υπουργείο Εσωτερικών έστειλε προς τις περιφέρειες εγκύκλιο, η οποία απαιτούσε την αυστηρή εφαρμογή του πρωτοκόλλου για τις παρελάσεις. Το πρωτόκολλο αυτό όμως απαιτεί συν τοις άλλοις την πρόσκληση όλων των βουλευτών που έχουν εκλεγεί στην περιφέρεια ή στον νομό που γίνεται η κάθε παρέλαση - άρα και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φυσικά. Το υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή, απαιτούσε με την εγκύκλιο του να κληθούν όλοι οι βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Χρυσής Αυγής, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε στο MEGA ότι έκρινε πως ο κάθε περιφερειάρχης θα είχε το πολιτικό κριτήριο να αποφασίσει ποιους βουλευτές θα καλέσει!
Ωκεανός υποκρισίας! Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου παρίστανε δηλαδή τη... "μωρή παρθένα" της δημοκρατικής νομιμότητας, μη αναλαμβάνοντας η ίδια την πολιτική ευθύνη της απαγόρευσης συμμετοχής στους προσκεκλημένους των παρελάσεων βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά έκλεινε πονηρά το μάτι στους περιφερειάρχες - στον κάθε πολιτικό "βλαχοδήμαρχο" δηλαδή, που θα έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας - να αποφασίσουν αυτοί... ποια κόμματα είναι νόμιμα και ποια όχι!
Ασύλληπτο! Εξωφρενικό! Είχαν απόλυτο δίκιο τα στελέχη της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, προερχόμενα από τη ΝΔ, τα οποία κατήγγειλαν δημοσίως, ακόμη και από τηλεοράσεως, αυτήν την υπέρμετρη υποκρισία της κυβέρνησης".
Όταν μέχρι και ένας εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής αντιλαμβάνεται τον βρώμικο και συνάμα παράνομο πόλεμο του καθεστώτος κατά του νόμιμου πολιτικού κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο περιττεύει.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/delastik-wkeanos-upokrisias-kai-upoules-methodeuseis-apo-thn-sugkubernhsh-k#ixzz2jKL6Y422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...