Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη


Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη
Παρά τις μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε με μαζικότατη συμμετοχή του κόσμου, έμπροσθεν του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. 
Το αστυνομοκρατούμενο κράτος απαγόρευσε την καθ' όλα νόμιμη συγκέντρωσή μας στο Λευκό Πύργο, θέτοντας όρια με συγκεκριμένες οδούς μέσα στην πόλη, μέσα στα οποία δε θα μπορεί κανένας φορέας να πραγματοποιήσει εκδήλωση ή πορεία. Φυσικά, αυτοί οι νόμοι δεν ισχύουν για τα (παρα)κρατικά "παιδιά" του συστήματος, που έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης. Βέβαια για ακόμη μία φορά ξεφτιλίστηκαν μόνοι τους, αφού σε κινητοποίηση από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα μαζεύτηκαν μόνο κάποιες δεκάδες θλιβερά ανθρωπάκια. Παρόλο που οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν κλείσει όλους τους παρακείμενους δρόμους και δεν επέτρεπαν σε κανέναν πεζό να προσεγγίσει το σημείο της εκδήλωσής μας, παρόλο που όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έστησαν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας δημοσιεύοντας το δελτίο τύπου, που είχαμε αποστείλει, με διαφορετική ώρα από την προγραμματισμένη, χιλιάδες συμπατριωτες μας βρέθηκαν στο χώρο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.
Ταυτόχρονα εκατοντάδες Χρυσαυγίτες, που δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τον προγραμματισμένο νέο χώρο συγκέντρωσης βρέθηκαν μπροστά από το Λευκό Πύργο, φωνάζοντας αυθόρμητα συνθήματα για την άθλια σκευωρία που έχει στηθεί ενάντια στο Κίνημά μας και για την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών μας! Περισσότερες από δύο χιλιάδες Ελλήνων βρέθηκαν μπροστά από τις προτομές των Τερτσέτη και Πολυζωίδη- των δύο ηρωικών δικαστών, που αρνήθηκαν να καταδικάσουν το Γέρο του Μοριά, για εσχάτη προδοσία - δίπλα από το χώρο των δικαστηρίων,  βρωντοφωνάζοντας για τις παράνομες διώξεις που βιώνουν ο Αρχηγός μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές μας, Ι.Λαγός και Χ.Παππάς, αλλά και για τη θυσία των συναγωνιστών μας, Γιώργου και Μάνου, που αποτελεί φάρο και πυξίδα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς για την πατρίδα μας. 
Άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ήρθαν να ακούσουν τις ομιλίες των στελεχών του Κινήματος, που καλούν σε συνεχή και ασυμβίβαστο Αγώνα. Όποιες μεθοδεύσεις και να χρησιμοποιήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο εναντίον του Κινήματός μας, θα μας βρει απέναντί του, με περισσότερο πείσμα. Ό, τι και να κάνουν δεν μπορούν να αγγίξουν τον όμορφο και Δίκαιο Αγώνα μας και φροντίζουμε να τους το αποδεικνύουμε καθημερινά, με μαζικές διανομές τροφίμων προσφέροντας χαμόγελα σε όλους αυτούς τους Έλληνες που κοιτούν τα κεκτημένα τόσων χρόνων να χάνονται μπροστά στις εντολές τις τρόικα, αλλά και με συνεχείς, μαζικές κινητοποιήσεις, δείχνοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! 
Άκρως συγκινητική ήταν η επιστολή που έγραψε ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, μέσα από τα κελιά της κλεπτοκρατίας, του μοναδικού πολιτικού Ηγέτη της χώρας μας που κατάφερε να "τρομοκρατήσει" τα λαμόγια της κλεπτοκρατίας, αλλά και τους διεθνείς τοκογλύφους που παρήγγειλαν από τους εντολοδόχους τους, στη χώρα μας, το να σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως σε αυτή τη χώρα "κουμάντο" κάνει ο λαός και έχουμε ριζωθεί στην καρδιά του ελληνικού λαού, που βλέπει στο πρόσωπο του Κινήματός μας, το μόνο φορέα που θα φέρει την οριστική λύση στο σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα. Ο ίδιος με το παράδειγμά του οδηγεί τον Αγώνα μας σε νέα μονοπάτια και μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και έτοιμους να πολεμήσουμε για τις Ιδέες και την Πατρίδα μας!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ακόμη μία φορά έδειξε πως είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και πως παρά την κάθε αντιξοότητα συνεχίζει να αγωνίζεται για τη σωτηρία της πατρίδας μας, όποιο και αν είναι το τίμημα. Με κάθε πράξη μας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποδεικνύει πως όλοι οι εχθροί μας, είναι πολύ "μικροί" για να μας αγγίξουν...
Πολεμούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Πολεμούν την ΕΛΛΑΔΑ
Συμβολική η επιλογή της τοποθεσίας της συγκέντρωσης, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τη δικαστική σκευωρία απέναντι στο Κίνημά μας 
Οι ομιλητές:
Ματθαιόπουλος Αρτέμιος (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, βουλευτής Σερρών)
 
Γρέγος Αντώνιος (βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης)
Ζησιμόπουλος Πολύβιος (βουλευτής Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης) 
Κασιδιάρης Ηλίας (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, βουλευτής Αττικής)
Μιχαλολιάκου Ουρανία (μήνυμα εκ μέρους του Αρχηγού του Κινήματός μας, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου) 
Εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα στο xathess.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amesh-apofulakish-twn-politikwn-kratoumenwn-ths-chrushs-aughs-fwtoreportaz#ixzz2oVlEvkxq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...