Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο φίλος του Σαμαρά, σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρις διέταξε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Ο φίλος του Σαμαρά, σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρις διέταξε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μαζί της το συνονθύλευμα των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, κατηγορούν το Λαικό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση». Παρά την τρίμηνη καθεστωτική εκστρατεία εντούτοις, κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν προέκυψε, το οποίο να τεκμηριώνει την κατηγορία. Αποκορύφωμα τούτου, το γεγονός της απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του Κινήματος, Χ. Παππά, με το αιτιολογικό πως υπήρξαν «υμνητές της 21ης Απριλίου»!
Η Χρυσή Αυγή στην πρωτόγνωρη καταστρατήγηση του Συντάγματος και των Νόμων, η οποία και επιτεύχθηκε με τη συνέργια και συμμετοχή όλων των κομμάτων, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια: κατήγγειλε από την πρώτη κιόλας στιγμή πως η εγκληματική συμμορία είναι η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η Χούντα του Μνημονίου! Φρόντισε μάλιστα να κατονομάσει και τον εγκέφαλο της εγκληματικής αυτής συμμορίας, ο οποίος και έδινε τις διαταγές στους υφισταμένους του για να προχωρήσουν στην καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού και των νομίμως εκλεγμένων εκπροσώπων του στη Βουλή. Κι ο εγκέφαλος της γκανγκστερικής ανθελληνικής συμμορίας που εξουσιάζει και δολοφονεί το Λαό μας, είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας εβραϊκής κοινότητας, Ντέιβιντ Χάρις.
Μόλις σήμερα, 3 μήνες από την απαρχή των παράνομων καθεστωτικών μεθοδεύσεων εις βάρος ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και υποστηρίζεται πλέον από εκατομμύρια, γνωστή ιστοσελίδα κάνει ιδιαίτερη μνεία στο ρόλο μιας εκ των ηγετικών φυσιογνωμιών του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος και διέταξε την πολιτική δίωξη των στελεχών της Χρυσής Αυγής.
«Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις- να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχαν δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως», αναφέρει η ιστοσελίδα, σε μια έκλαμψη αλήθειας, μέσα στον ορυμαγδό λάσπης και συκοφαντιών των τελευταίων μηνών.
Τα παραπάνω, έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο σιωνιστής Χάρις, ο οποίος είχε εκφράσει μετά τις συλλήψεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής την απόλυτη ικανοποίησή του διότι ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του τήρησαν τον λόγο που είχαν δώσει στον ίδιο! Κατά τ' άλλα, το δημοσίευμα αναφέρεται στα θερμά συγχαρητήρια του Ντέιβιντ Χάρις προς τον εντολοδόχο πρωθυπουργό Σαμαρά, αλλά προβαίνει και σε μια αποκάλυψη, η οποία δεν μένει παρά να πραγματοποιηθεί προκειμένου να προκύψει ακόμη ένα ατράνταχτο στοιχείο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που δρα υπό τον μανδύα της κυβέρνησης και εκτελεί τις διαταγές των σιωνιστών:
«Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ. Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος»!
Όλα τα ανωτέρω, αποδεικνύουν πως η αντεθνική κυβέρνηση, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δεν είναι παρά μια στυγνή εγκληματική οργάνωση η οποία λαμβάνει εντολές από τους ξένους και τις εκτελεί εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο Ελληνικός Λαός έχει μπροστά στα μάτια του όλα τα στοιχεία και επιπλέον την ανυπέρβλητη δύναμη να τιμωρήσει τους προδότες, τους επίορκους και τους καλοπληρωμένους υπαλληλίσκους σκοτεινών ξένων κέντρων εξουσίας που περιφρονούν τους Έλληνες και τις πολιτικές τους ελευθερίες. Η Χούντα του Μνημονίου, αργά ή γρήγορα θα πέσει και οι ένοχοι πλήθους εγκληματικών πράξεων κατόπιν οργανωμένου σχεδίου κατάλυσης του πολιτεύματος θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Τότε και μόνον τότε, ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα έχει δικαιωθεί!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-siwnisths-nteibint-charis-dietaje-ton-samara-na-diwjei-thn-chrush-augh#ixzz2ou6uDlyO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...