Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ελεύθερος και ο Τομπούλογλου! Στο απυρόβλητο η εγκληματική συμμορία της NΔ

Η κλεπτοκρατία νίκησε: Ελεύθερος και ο Τομπούλογλου! Στο απυρόβλητο η εγκληματική συμμορία της ΝΔ
Είσαι Εθνικιστής και διεξάγεις ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα για να γκρεμίσεις το Καθεστώς των διεφθαρμένων; Είσαι μέλος «εγκληματικής οργάνωσης» και οδηγείσαι δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο στη φυλακή, ενώ οι πολιτικοί απατεώνες και τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια σε χαρακτηρίζουν εγκληματία προτού αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Είσαι «δημοκράτης» και συλλαμβάνεσαι επ' αυτοφώρω να παίρνεις μίζα 25.000 ευρώ; Το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να συνεχίσεις να τα παίρνεις με πιο διακριτικό τρόπο! Σε κάθε περίπτωση δεν στερείσαι την ελευθερία σου και οι περιοριστικοί όροι είναι το «τυράκι» για ένα εξαθλιωμένο Λαό που πληρώνει σκληρά τη σαπίλα και τη διαφθορά των κυβερνώντων και του πολιτικού συστήματος που αυτοαποκαλείται «συνταγματικό».
Ο πολιτευτής της ΝΔ λοιπόν, Χ. Τομπούλογλου, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Συνελήφθη μεν επ' αυτοφώρω να λαδώνεται με 25.000 χιλιάρικα, αλλά ανήκει στην εγκληματική συμμορία ΝΔ, η οποία εφαρμόζει την «ευνομία παντού» κατά το δοκούν, προστατεύοντας και καλύπτοντας την εγκληματική δράση των στελεχών της.
Η ανακρίτρια «διαφθοράς» ως εκ τούτου, αφού απολογήθηκε ο νεοδημοκράτης πολιτευτής, αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα. Ποιος Έλληνας πολίτης έχει να δώσει εγγύηση 150.000 ευρώ; Μα φυσικά η προνομιούχος εκείνη κάστα των πολιτικάντηδων που πλούτιζε και συνεχίζει να πλουτίζει από τις μίζες, τη λαφυραγώγηση των δημόσιων ταμείων, από τα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Μπορεί βέβαια να είναι μέχρι το μεδούλι διεφθαρμένοι, όμως είναι «δημοκράτες» και ανήκουν στο «συνταγματικό τόξο». Δεν υπάρχει ως εκ τούτου λόγος, να πηγαίνουν φυλακή μαζί με τους Εθνικιστές που διώκονται και προφυλακίζονται για τις Ιδέες τους και τους πληβείους, τον λαουτζίκο, που οδηγείται εκεί για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ.
Ελληνικέ Λαέ, μπορείς να βροντοφωνάξεις πως η «δημοκρατία» νίκησε! Πράγματι, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και δύο βουλευτές της είναι παράνομα προφυλακισμένοι για να μπορεί η ψευτοδημοκρατία να συνεχίσει να κατακλέβει τους Έλληνες, καθιστώντας πλουσίους τους μιζαδόρους και προνομιούχους εκείνους που συγκαλύπτουν τους ωκεανούς σκανδάλων.
Ελληνικέ Λαέ, βάλε ένα τέλος στο βασίλειο της κλεπτοκρατίας: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
ΥΓ: Με αφορμή τις πόζες του υπουργού εσωτερικών Μιχελάκη δίπλα στον Χάρη Τομπούλογλου, θα επαναλάβουμε το ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος και μέσα στη βουλή: Πόσα χρωστάς στις τράπεζες Γιάννη Μιχελάκη; πολύ περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ; και γιατί δεν σε ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες που έχουν τρελάνεις τους Έλληνες πολίτες για πενταροδεκάρες; τι σάπιο υπάρχει στην υπόθεσή σου; 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmokratia-nikhse-eleutheros-me-orous-o-tompouloglou#ixzz2ou6Y9WFH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...