Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Το τέλος της κακόγουστης «μασκαράτας»


Δυο έντονα, αλλά διαμετρικά αντίθετα αισθήματα κυριαρχούν στην ψυχή κάθε Έλληνα εθνικιστή τούτες τις ώρες: μια μεγάλη λύπη για τις άδικες προφυλακίσεις που έχουν συντελεσθεί και για αυτές που έρχονται, και  μια άγρια χαρά για το ξεβράκωμα του συστήματος, τον πανικό και  την αυτογελοιοποίησή του.
Δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τα επιχειρήματά μας γι’ αυτό μας έχουν εξαφανίσει από τα ΜΜΕ.
Δεν τολμούν να μας αντιμετωπίσουν στις εκλογές για αυτό προσπαθούν να μας εξαφανίσουν με φυλακές και διώξεις, με βία και νοθεία.
Οι μάσκες που πέφτουν αποκαλύπτουν αβίαστα τα αποκρουστικά πρόσωπα των σκευωρών του «συνταγματικού τόξου», δηλαδή των οργάνων των διεθνών τοκογλύφων στη χώρα μας. Τόσο αυτών που από τα κυβερνητικά έδρανα οδήγησαν τη χώρα στα «βράχια», όσο και εκείνων που «αντιπολιτευόμενοι» στην πραγματικότητα σιγοντάριζαν αυτή την καταστροφική πορεία. Αμφότεροι τώρα τρέμουν την λαϊκή ετυμηγορία στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ως γνωστόν η «δημοκρατία» τους δεν έχει αδιέξοδα».
Πρόκειται για μια δημοκρατία ΙΧ. Ένα πολίτευμα δικής τους επινόησης, που καμία σχέση δεν έχει με το σεβασμό της λαϊκής κυριαρχίας. «Κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα τους, νομιμοποιεί τις παράνομες πράξεις και αθλιότητες του συστήματος και δικαιολογεί τις πάσης φύσεως αυθαιρεσίες που διαπράττονται με σκοπό την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων των μορφωμάτων του «συνταγματικού τόξου», χωρίς κανένα φραγμό, όρια και κανόνες.
Παρότι όμως χωρίς ίχνος πολιτικού ήθους και δημοσίας αιδούς έκαναν τα πάντα για να εξοντώσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο, απέτυχαν οικτρά. Και επειδή τα «πολεμοφόδια» τους τέλειωσαν, τώρα πανικόβλητοι «πετούν» εναντίον μας ό,τι βρεθεί μπροστά τους για να μας χτυπήσουν. Σύντομα θα μείνουν εντελώς «γυμνοί» μιας και ο «αγώνας» αυτός δεν είναι «κατοστάρι», αλλά «μαραθώνιος» και αυτοί τα έδωσαν όλα από την πρώτη κιόλας «στροφή».
Συναγωνιστές, ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι πολιτικές διώξεις αφύπνισαν και τον πιο δύσπιστο Έλληνα. Δικό μας όπλο ήταν και παραμένει μόνον η αλήθεια. Η ενότητα και ομοψυχία με όλους τους έντιμους και καλοπροαίρετους Έλληνες, είτε ανήκουν στο δικό μας ιδεολογικό χώρο, είτε οπουδήποτε αλλού, πρέπει να αποτελεί σταθερή στάση ζωής και μόνιμη επιδίωξη.
Σεβόμαστε τους πάντες, αρκεί κι αυτοί να σέβονται τη νομιμότητα, το σύνταγμα, τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων. Αντίπαλοι μας είναι μόνον οι ελάχιστοι συνειδητοί προδότες της πατρίδας μας και οι ξένοι τοκογλύφοι, που θα κάνουν τα πάντα για να διασπάσουν την ενότητα του λαού μας ενάντια στον ξένο παράγοντα και τους εδώ εκπροσώπους του.
Να μην ξεχνούμε ότι οι τρομοκράτες που έχουν αποφυλακίσει παραμένουν ελεύθεροι και ότι ακόμη δεν έχουν προβεί σε καμία «ενέργεια».
Είναι πολύ πιθανόν να μην σταματήσουν στις επερχόμενες πολιτικές διώξεις και να στήσουν κι άλλα επεισόδια για να «δέσουν» καλύτερα τις «κατηγορίες» και να δικαιολογήσουν τα απεχθή και παράνομα σχέδια που έχουν στο μυαλό τους.
Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να προκαλέσουν κάποια βίαια αντίδρασή μας, προβαίνοντας σε απίστευτες προκλήσεις. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να «τσιμπήσουμε» σε κάτι τέτοιο, όσο κι αν προκληθούμε.
Ας θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου Οδυσσέα: «…Η μεγαλύτερη νίκη που μπορεί να πετύχει ένας άνδρας είναι να νικήσει το θυμό του». Πρέπει να νικήσουμε το δίκαιο θυμό μας. Κανείς δεν πρέπει να ρίξει «νερό στο μύλο» του συστήματος. Λίγη υπομονή και η νίκη θα είναι δική μας.
Πιστέψτε το ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ !!!   
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-telos-ths-kakogousths-maskaratas#ixzz2uPyOfoXZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...