Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού εγκαινιάστηκε στις Αχαρνές - Φωτορεπορτάζ


Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού εγκαινιάστηκε στις Αχαρνές - Φωτορεπορτάζ
Μια ακόμα απάντηση στα παπαγαλάκια του Μνημονίου έδωσε η Χρυσή Αυγή, η οποία εγκαινίασε τα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων ανήμερα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Την στιγμή που τα φερέφωνα του Μαξίμου συνεχίζουν να διαρρέουν μυθεύματα για διάσπαση στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και για γραφεία που υπολειτουργούν (!), η Χρυσή Αυγή άνοιξε ακόμα μία Τοπική Οργάνωση στην πολύπαθη περιοχή των Αχαρνών που μαστίζεται από την ανέχεια και την εγκληματικότητα.
\
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή του αγιασμού, όπου μετά την ολοκλήρωσή της ο ιερέας ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλούς αγώνες.
Τις ομιλίες άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων, Δημήτρης Πολυμερόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι διώξεις χαλυβδώνουν την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών και ο Αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε τίμημα μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική", Χρήστος Μουλάς επεσήμανε πως ο βρώμικος πόλεμος του καθεστώτος δεν μας πτοεί.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε πως όσο οι Συναγωνιστές μας παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι, κανείς δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω!
Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και σύζυγος του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Γιώργου Γερμενή, Ευγενία Χρήστου δήλωσε πως η μάχη θα δοθεί για να επέλθει κάθαρση στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας.
Η βουλευτής Β΄ Αθήνας Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τόνισε πως όπως κατά την διάρκεια της Επανάστασης του 1821 λίγοι θαρραλέοι άντρες όρθωσαν το ανάστημα τους κόντρα στον τούρκο δυνάστη, έτσι και σήμερα οι Έλληνες με μπροστάρηδες του Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα ξαναελευθερώσουν την Πατρίδα από τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την ΑττικήΗλίας Παναγιώταρος τόνισε πως οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές από τα κελιά της Τιμής δίνουν το παράδειγμα της Πίστης και του Αγώνα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την ΑθήναΗλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στους Ήρωες του 1821 που απέδειξαν με την ζωή και την αυτοθυσία τους πως ήταν γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων μας και το παράδειγμά τους μας εμπνέει σήμερα για να δώσουμε τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας.
Τέλος, η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του πολιτικού κρατούμενου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος ευχήθηκε καλούς Αγώνες, τονίζοντας πως κάθε δράση κάνει τους παράνομα έγκλειστους Συναγωνιστές υπερήφανους, αφού αποδεικνύουν πως υπάρχουν Έλληνες που δεν λυγίζουν από την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ena-neo-kastro-tou-ethnikismou-egkainiasthke-stis-acharnes-fwtoreportaz#ixzz2x5UFhVkk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...