Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Άδικη και παράνομη η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής!


Είναι γεγονός ότι ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου! Η κεντρική πολιτική σκηνή της πατρίδας μας έχει απαξιωθεί πλήρως στην ελληνική κοινωνία, καθιστάμενη ένα άθλιο τσίρκο... Ένας προδότης της παράταξής του, ο Αντώνης Σαμαράς, έγινε πρόεδρος του κόμματος που κάποτε έριξε από την εξουσία και πολέμησε όσο άλλος κανείς. Ο απόλυτος παραλογισμός, ο απόλυτος ηθικός (και όχι μόνο) ξεπεσμός! Και σήμερα ο Σαμαράς παραδίδει την πατρίδα μας στον διεθνή σιωνισμό και τον αρχηγό του, τον επικεφαλής της AJC (και καραγκιοζοπαίκτη του Σαμαρά), τον Ντέιβιντ Χάρις... 
Εκεί που η ως άνω εφιαλτική πραγματικότητα φαίνεται ξεκάθαρα είναι στο θέμα της Χρυσής Αυγής. Το κόμμα αυτό μπήκε με ελεύθερες δημοκρατικές διαδικασίες στη βουλή, στις δίδυμες εκλογές του 2012, λαμβάνοντας τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο το ποσοστό του 7% των ψήφων. Συνεπώς, εκφράζει (καλώς ή κακώς) μία διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα του ελληνικού λαού. Μάλιστα, αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 όλες απολύτως οι δημοσκοπήσεις παρουσίασαν την ακόμη μεγαλύτερη άνοδο αυτού του κόμματος, που έφτασε σε διψήφια ποσοστά. «Μυστικά» βαρόμετρα ξένων διπλωματικών αποστολών, πολύ πιο αξιόπιστα από τις εγχώριες εταιρείες μέτρησης της κοινής γνώμης, έδειξαν τη Χρυσή Αυγή ακόμα και στο 20% της πρόθεσης ψήφου, στη δεύτερη θέση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και μπροστά από τη ΝΔ! 
Όλα αυτά σκόρπισαν πανικό στο προδοτικό σαμαρικό επιτελείο. Ο Δένδιας ανέλαβε το «θεάρεστο» έργο του και, μετά την προβοκάτσια της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές! Το πόρισμα Δένδια: «Εγκληματική οργάνωση»! Δηλ. δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στον Άδη, αλλά η Χρυσή Αυγή... Η οποία, ό,τι και αν έπραξε, τα όποια «εγκλήματά» της ωχριούν ασφαλώς μπροστά στη γενοκτονία των Ελλήνων που διαπράττουν οι σαμαροβουβουζέλοι.

Όποια θέση και να έχει κάποιος έναντι της Χρυσής Αυγής, η αλήθεια πρέπει να λέγεται: είναι παράνομη και άδικη η φυλάκισή της! Οι πολιτικές ιδέες αντιμετωπίζονται μόνο με πολιτικές ιδέες και όχι με δίωξη των αντιπάλων!... Ας αντιμετωπιστεί λοιπόν η Χρυσή Αυγή στον στίβο των ιδεών, στον προεκλογικό αγώνα, με επιχειρήματα και όχι με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται σήμερα! Επιτέλους, ας τελειώσει αυτό το άθλιο και μακάβριο θέατρο που παίζεται σήμερα από την κατοχική «κυβέρνηση» του Ιούδα και των συνεργατών του, του ΠΑΣΟΚ! Επιτέλους, δεν μπορεί οι μεγαλύτεροι εγκληματίες να ομιλούν περί «εγκλήματος» και οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες να έχουν το θράσος να ονομάζουν τον Χριστόδουλο Ξηρό... «τρομοκράτη»!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...