Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σταμάτης Σπανουδάκης: “Ό,τι χειρότερο υπήρξε στη ζωή αυτού του τόπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά!”

Σταμάτης Σπανουδάκης: “Ό,τι χειρότερο υπήρξε στη ζωή αυτού του τόπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά!”
Η γνωστή νεοδημοκράτικη φυλλάδα "Παραπολιτικά" με δημοσίευμα της ήθελε να δημιουργήσει κλίμα ότι άνθρωποι του Πνεύματος στηρίζουν την εθνοκτόνα χούντα του μνημονίου. Έτσι δημοσίευσαν άρθρο που έλεγε ότι έχει γίνει πρόταση από τη ΝΔ στον γνωστό συνθέτη, Σταμάτη Σπανουδάκη, προκειμένου αυτός να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της.
Φυσικά κανείς σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αφήσει να αιωρείται μία τόσο προσβλητική φήμη.
Έτσι δεν άργησε να έρθει η «πληρωμένη» απάντηση από τον Σπανουδάκη μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία αναγκαστικά δημοσίευσαν τα "Παραπολιτικά". Απολαύστε την:
“Ένα “πολιτικό” σχόλιο. Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, πού θέλουν την ΝΔ, να με προτείνει για ευρωβουλευτή της. Δέν θα απαντούσα, αλλά με ρωτάν και γνωστοί μου ακόμα, αν αληθεύουν. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, όλοι οι πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι, ότι απεχθάνομαι κάθε αξίωμα καί κάθε ταύτιση με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα.
Το κόμμα της ΝΔ, μαζί με το φτωχό αδελφάκι του, το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων, αντιπροσωπεύει για μένα ό,τι χειρότερο υπήρξε ποτέ, στην ζωή αυτού του τόπου. Γενιές Ελλήνων θα χρειαστούν για να επουλωθούν οι πληγές, πού με ύπουλο, αυταρχικό και ανθελληνικό τρόπο, καθημερινά μας επιφέρουν. Βάλτε τώρα σ’ αυτήν την εξίσωση και το ότι καμμία συμπάθεια δεν έχω σε αριστερά, σοσιαλιστικά και λοιπά προοδευτικά κόμματα και ιδέες και θα καταλάβετε, ακριβώς πού στέκομαι.Καί αν δεν καταλάβατε, εξηγούμαι. Στέκομαι στην αιώνια, αδιάσπαστη και ανυπέρβλητη Ελλάδα που αγαπώ και ελπίζω στο θαύμα που θα ‘ρθεί, από τον Θεό και τούς αγγέλους Του. Αμήν έρχου κύριε Ιησού!”


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stamaths-spanoudakhs-h-nd-antiproswpeuei-oti-cheirotero-uphrje-pote-sthn-zw#ixzz2x5VYQICq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...