Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση-ζωντανή σφυγμομέτρηση για τον Λαϊκό Σύνδεσμο σήμερα στον Άγιο Παντελεήμον



Μια εκδήλωση-ζωντανή σφυγμομέτρηση  για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, σήμερα στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 19:00 όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής" για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας.
Η συγκέντρωση θα γίνει στην περιοχή όπου άναψε για πρώτη φορά η φλόγα του σύγχρονου ελληνικού εθνικισμού πριν από τέσσερα χρόνια με την εκλογή του Β.Μιχαλολιάκου ως δημοτικού συμβούλου.
Μετά από τις γνωστές περιπέτειες του κόμματος από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το κλίμα εκφοβισμού που έχει επικρατήσει κατά των πολιτών ψηφοφόρων του κόμματος, έχει σημασία να δούμε σε μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση πόσοι δεν φοβούνται τις απειλές του "συνταγματικού τόξου" και των γνωστών εξωχώριων κέντρων.
Γενικά οι μέχρι στιγμής συγκεντρώσεις του κόμματος, ανοικτές ή κλειστές, κυμαίνονται από ικανοποιητικές μέχρι εξαιρετικές και αυτό καταδεικνύει ότι ο οργανωτικός μηχανισμός δεν έχει πληγεί.
Αλλά η συγκέντρωση στο "λίκνο" του ελληνικού εθνικισμού είναι μια διαφορετική οργανωτική δοκιμασία...
Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Παναγιώταρος (υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής), Ηλίας Κασιδιάρης (υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων), Παύλος Κτιστάκης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...