Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ακυρη η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την παράνομη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ



Η βουλευτής Β΄ Αθηνών τοποθετήθηκε στην επιτροπή Οικονομικών για το νέο πολυνομοσχέδιο της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Η Συναγωνίστρια κατήγγειλε αρχικά και αυτήν την ψηφοφορία για το εθνοκτόνο πολυνομοσχέδιο ως παράνομη, γιατί από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Βουλή έχει στερήσει καταχρηστικά τα πολιτικά δικαιώματα από τον Αρχηγό και τους παράνομα έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δίχως να έχει γίνει καμία δίκη.
Έχει καταργηθεί το τεκμήριο της αθωότητας, την στιγμή μάλιστα που οι έγκλειστοι Συναγωνιστές παραμένουν βουλευτές και νόμιμοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού.
Εν συνεχεία η Ελένη Ζαρούλια στηλίτευσε τους δήθεν "αντάρτες" βουλευτές της συμπολίτευσης που αντιδρούν στα κανάλια για τα μνημονιακά νομοσχέδια και μετά τα ψηφίζουν όλα. Το παρόν πολυνομοσχέδιο θέλει να αποτελειώσει μια και καλή ότι έχει μείνει όρθιο στην Πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή θα το καταψηφίσει και όσο η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα κινείται εις βάρος του ελληνικού λαού, τόσο η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει.
Τέλος, η Συναγωνίστρια τόνισε πως είναι έτοιμη να πληρώσει με το τίμημα της ελευθερίας της τον Αγώνα για τα δίκαια των Ελλήνων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akurh-h-pshfish-tou-polunomoschediou-apo-thn-paranomh-boulh#ixzz2xPOs2QZl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...