Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΟΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


1383602_221667867998670_331083935_n
Γράφει ο Αντίοχος
Επίσπευση της μεγάλης δίκης της Χρυσής Αυγής και νέες προφυλακίσεις βουλευτών του Κινήματος, προαναγγέλλει σεσημασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού. Επίσης, το παπαγαλάκι ομολογεί ότι οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί αφεντάδες του φον Αντωνάκη τον πιέζουν να τελειώνει επιτέλους με την Χρυσή Αυγή, για να μείνει το πεδίο ελεύθερο για το γενικό ξεπούλημα της χώρας!
Αλλά, να τα πάρουμε ένα-ένα, γιατί είναι μπόλικα:
Κατ’ αρχάς, το παπαγαλάκι προαναγγέλλει ομαδικές αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής: «Κατά το αμέσως επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις στελεχών, αφού σιγά-σιγά ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι κομματικοί αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την επικινδυνότηταπου εμπεριέχει η παραμονή τους σε έναν πολιτικό σχηματισμό του οποίου ο αρχηγός του είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης. Επειδή, η πλειονότητα των στελεχών που εντάχθηκαν στη Χρυσή Αυγή αντιμετώπιζε επιδερμικά την όποια δράση της οργάνωσης, εστιάζοντας στους πύρινους λόγους και στις δήθεν επαναστατικές δράσεις, τώρα που αντιλαμβάνονται τονκίνδυνο έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις».
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με είδηση, έστω και κατασκευασμένη, αλλά με ωμή απειλή προς τα στελέχη του Κινήματος, ότι μπορεί να… φυλακιστούν κι αυτά από τη χουντάρα, αν δεν φύγουν εγκαίρως… Πάλι καλά που το συγκεκριμένο παπαγαλάκι απειλεί μόνο τα στελέχη του Κινήματος. Γιατί προ εβδομάδος περίπου, το καθεστωτικό «Βήμα» έφτασε στο σημείο να απειλεί με φυλάκιση ως και τους απλούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!!! Μάταιος ο κόπος τους, Οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, γράφουν τις καθεστωτικές όχεντρες εκεί που δεν πιάνει μελάνι…
Πάμε παρακάτω, στην προαναγγελία της προφυλάκισης όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην πολιτική σκοπιμότητα της σκανδαλώδους προφυλάκισης του Η. Κασιδιάρη:   
«Ένα είναι σίγουρο, ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε και νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέος ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, τότε θα αρχίσει η πλήρης κατάρρευση, αφού επί της ουσίας δεν θα υπάρχει πρόσωπο που να κρατά πολιτικά ζωντανή τη Χρυσή Αυγή».
Βέβαια, εδώ προκύπτει το ερώτημα, πως προαναγγέλλει το κάθε παπαγαλάκι –και μάλιστα θεωρώντας τες σίγουρες- τις επικείμενες προφυλακίσεις βουλευτών. Πως γνωρίζει τι θα πράξει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»; Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε, ένα αστείο είπα…
Πάμε τώρα στα περί επίσπευσης της δίκης: «Από κει και πέρα, υπάρχει μια πληροφορία που θέλει να επισπεύδεται η δίκη των ήδη προφυλακισμένων».
Η συγκεκριμένη πληροφορία ελέγχεται, διότι άλλο, επίσης σεσημασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι της πιάτσας και του φον Αντωνάκη προσωπικά, έγραφε προ ημερών για τη δίκη που θα γίνει του χρόνου τέτοιον καιρό. Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή το ένα από τα δύο παπαγαλάκια γράφει ψέματα, ή αλλάζει καθημερινά η… γραμμή του φον Αντωνάκη, πράγμα απολύτως φυσιολογικό για όσους γνωρίζουν την ψυχοσύνθεσή του και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή την εποχή βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού, ενόψει της σίγουρης συντριβής του στις εκλογές και της  «αποκαθήλωσής» του από την αρχηγία της ΝΔ (τη νύχτα της 25ης Μαΐου).
Τελειώνουμε με το… εκ των προτέρων γνωστό: «Άλλωστε, προς την κατεύθυνση της πλήρους εξάρθρωσης πιέζει τόσο ο αμερικανικός παράγοντας όσο και οι Ισραηλινοί». Η απάντησή μας: όλοι αυτοί οι… καλοί κύριοι, θα σπάσουνε τα μούτρα τους με την Χρυσή Αυγή και θα φύγουνε νύχτα από την Ελλάδα! Τη νύχτα της 25ης Μαΐου! Ξέρουν αυτοί, με ελικόπτερο από την ταράτσα της πρεσβείας… Αν προλάβουν βέβαια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...