Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στον Άγιο Στέφανο - Φωτορεπορτάζ


Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στον Άγιο Στέφανο - Φωτορεπορτάζ
Παρά τις απειλές προς τον καταστηματάρχη, παρά τον κακό καιρό, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Στέφανο σε αίθουσα εκδηλώσεων την οποία μας παραχώρησε φίλος και υποστηρικτής του Κινήματος μια ακόμη επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά, Μιχάλης Μπέλλος, προλόγισε την εκδήλωση λέγοντας ότι: "H τρομοκρατία των γνωστών-άγνωστων στους επιχειρηματίες και σε εμάς, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς".
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιάννης Καπάτσος ο οποίος αναφέρθηκε στα γκάλοπ που δείχνουν τον συνδυασμό μας αρκετά ψηλά.
Στον χαιρετισμό του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα, Μιχάλης Καρακώστας, τόνισε ότι "με τα μέτρα του εθνοκτόνου μνημονίου η Ελλάδα σήμερα δεν βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα «Ελευθερία ή Θάνατος», αλλά μπροστά στο αν πρέπει να αντέξει ή να πεθάνει. Όλοι εμείς θα πρέπει να μεταφέρουμε το μήνυμα σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες μας ερήμην μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γι αυτό υπάρχει τέτοια λυσσαλέα αντίδραση εναντίον μας.
Το μήνυμα αυτό μπορεί να το δώσει μόνο ο Αρχηγός μας. Το μόνο όραμα που μπορεί να υπάρξει για μια καινούργια αρχή που σκοπό θα έχει την ευημερία του Έλληνα και όχι του κάθε προδότη τοκογλύφου. Για μας υπάρχει μονόδρομος: Νίκη ή Θάνατος."
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Νικόλαος Μουζάκης. Τόνισε ότι "η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ. Αυτοί που μας κυνηγούν γνωρίζουν μόνο το έθνος του Μπόμπολα, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για το Έθνος των Ελλήνων".
Η Βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής, η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέγνωσε το μήνυμα του παρανόμως και ασντισυνταγματικά προφυλακισμένου Αρχηγού, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου: 
"Ο ίδιος και οι υπόλοιποι άδικα φυλακισμένοι συναγωνιστές είναι αλύγιστοι και υπερήφανοι μέσα στις φυλακές. Μας περιμένει σκληρός αγώνας, θα μας πολεμήσουν με κάθε μέσον. Όμως εμείς θα νικήσουμε σε αυτόν τον Αγώνα. Είναι σίγουρος ότι θα νικήσουμε".
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Ανδρέας Φωτόπουλος επικεντρώθηκε στις συνεχείς επιθέσεις των κόκκινων σκυλιών του συστήματος. Χαρακτηριστικά είπε: "Όσο και αν μας προκαλούν με συνεχείς επιθέσεις και βανδαλισμούς με σκοπό να προκαλέσουν προβοκάτσιες, δεν θα καταφέρουν τίποτα. Τίποτα όμως δεν θα σώσει το σημερινό σύστημα, το οποίο μετράει τις τελευταίες του μέρες. Η Νίκη είναι κοντά"
Στη συνέχεια μίλησε ο Βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ο οποίος τόνισε το παράνομο και άδικο των διώξεων γιατί: "Είμαστε καθαροί, είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί".
Ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ανέφερε πως: "Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, αλλά στην πραγματικότητα εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε τρομοκρατήσει το σύστημα. H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελειώνει, είναι εδώ!"
Τέλος τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ευχήθηκε "Καλή Ανάσταση στο έθνος μας! Δεν είναι μακριά. Λίγες ημέρες μείνανε. Το παρακράτος χρησιμοποιεί όλες του τις μεθόδους εναντίον μας. Βγήκε ο Μαζιώτης με προκήρυξη και μας απείλησε ανοιχτά. Δεν βλέπουν ότι ακόμα και μετά τις δολοφονίες των 2 συναγωνιστών μας δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα; 
Ότι και να κάνουν εμείς θα ανεβαίνουμε ψηλά. Κατεβάζουμε υποψήφιους σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδος και θα τα πάμε πολύ καλά. Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει με την ψήφο του. Οι εκλογές αυτές είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Ψηφίζουμε για το αν θέλουμε να φοράμε το σαμάρι στην πλάτη μας ή αν θέλουμε να το πετάξουμε από πάνω μας."


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-ston-agio-stefano-fwtoreporta#ixzz30JhWax2V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...