Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Θέλουν πλήρη αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου από την τηλεόραση!



 
Μία ακόμα προσβολή στο 7% των Ελλήνων πολιτών-ψηφοφόρων που επέλεξαν το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να τους εκπροσωπεί στην Βουλή απεργάζεται το σύστημα προσπαθώντας να μην δώσει στο εθνικιστικό κόμμα τον χρόνο που δικαιούται στην τηλεόραση για να παρουσιάσει τις θέσεις του.

Μετά από την αντιδημοκρατική αλητεία του πλήρους αποκλεισμού από την κρατική χρηματοδότηση που δικαιούται τώρα έστειλαν να εξετάσουν οι νομικοί αν ... έχει δικαίωμα να παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος στην τηλεόραση, όπως ο νόμος επιτάσσει.

Όταν το κάθε προδοτικό σκουπίδι είναι έτοιμο να μιλήσει για "Τουρκούς της Δυτικής Θράκης" και να χαρακτηρίσει "Μακεδόνία" τα Σκόπια από τηλεοράσεως στο πλαίσιο της "δημοκρατίας" το δικαίωμα να πει το αντίθετο είναι "υπό εξέταση" αν το έχει το εθνικιστικό κόμμα!

Το 40% του τηλεοπτικού χρόνου θα διανεμηθεί στα κόμματα με βάση τις ευρωεκλογές του 2009 (υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε το 5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε περίπου 30%).

Το άλλο 40% θα διανεμηθεί βάσει των εθνικών εκλογών του 2012, στις οποίες πρώτο κόμμα ήρθε η ΝΔ, δεύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το ΠαΣοΚ.

Το υπόλοιπο 20% του τηλεοπτικού χρόνου θα κατανεμηθεί στα υπόλοιπα κόμματα, στα οποία περιλαμβάνεται και ... Το Ποτάμι. Προφανώς για να μας πουν ότι "Η Επανάσταση του 1821 ήταν λάθος" και ότι "το Άγιο Φως είναι απάτη" ή ότι "Η Εκκλησία είναι οπισθοδρομικών αντιλήψεων"...

Πάντως από τις παραπάνω ρυθμίσεις συνάγεται ότι περίπου το 35% του τηλεοπτικού χρόνου θα το έχει το ΠΑΣΟΚ του 3-4%!

Στο μεταξύ τα κόμματα και τα αποκόμμματα,-ουρές του συστήματος μοιράζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...