Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Eπιλεκτικός αντιρατσιμός

kontra_24_4_14

Ασχολίαστος από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, τα μίσθαρνα «παπαγαλάκια» της παραπληροφόρησης και τα πολιτικά κόμματα που κατά τ’ άλλα κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έμεινε το προχθεσινό εμβληματικό πρωτοσέλιδο της αντιμνημονιακής εφημερίδας «Kontra» με τίτλο: «Οι γύφτοι της διαπλοκής ανακάλυψαν ξαφνικά τους τσιγγάνους της Θράκης».

Ουδείς από τους παραπάνω φαρισαίους και υποκριτές, ούτε καν οι οργανώσεις που εργολαβικά έχουν αναλάβει με τα χρήματα του Ελληνικού λαού και διεθνών τοκογλύφων όπως ο Τζορτζ Σόρος, να εγείρουν θέματα ανύπαρκτων μειονοτήτων και να χύνουν ποταμούς «κροκοδείλιων δακρύων», υιοθετώντας αστήρικτες καταγγελίες ανθελληνικών κύκλων, δεν ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη εφημερίδα. Κάτι που δείχνει ότι τα «τσοντοκάναλα» της διαπλοκής και οι εφημερίδες των «μεγαλονταβατζήδων» αυτού του τόπου ή πάσχουν από επιλεκτική μυωπία και δεν διάβασαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα ή το πιθανότερο, η στάση τους καθορίζεται από τις εντολές που θα λάβουν από τους πάτρωνές τους. Γιατί φανταστείτε τι θύελλα αντιδράσεων θα προκαλούσε ανάλογο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» ή στην ιστοσελίδα του εθνικιστικού κόμματος.
Επί ημέρες, αν όχι εβδομάδες οι δημοσιογράφοι του συστήματος θα βομβάρδιζαν τον λαό με ρεπορτάζ του τύπου «Νέο κήρυγμα μίσους από τους φασίστες», διανθισμένα με δραματικά ηχητικά εφέ.

Οι τηλε-εισαγγελείς θα ζητούσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και την άσκηση ποινικών διώξεων και η... ευαίσθητη πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, θα επενέβαινε και με συνοπτικές διαδικασίες θα έκλεινε την εφημερίδα, επικαλούμενη ότι ενσπείρει τον ρατσισμό στις τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας.

Από κοντά θ’ ακολουθούσε και η ειδική εφέτης - ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα - Δημουλέα, που θα έσπευδε να απευθύνει νέες κατηγορίες κατά του γενικού γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκου Μιχαλολιάκου και των προφυλακισμένων βουλευτών του, για «υποκίνηση φυλετικού μίσους».

Την σκυτάλη θα έπαιρναν τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, που μέσω δακρύβρεχτων ανακοινώσεων που θα ζήλευε και η Μάρθα Βούρτση, θα εξαπέλυαν μύδρους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, ζητώντας τον εξοβελισμό τους στο πυρ το εξώτερον.

Φυσικά από το «πανηγυράκι» που θα στηνόταν προκειμένου οι πολίτες να αποπροσανατολιστούν από τα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης που έχουν, δεν θα έλειπαν οι διάφορες Μ.Κ.Ο., που εν χορώ θα ζητούσαν την διάλυση της «εγκληματικής οργάνωσης» και την παραδειγματική τιμωρία των μελών της.

Παράλληλα, το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο θα καταδίκαζε την προκλητική συμπεριφορά των «Ελλήνων νεοναζιστών» και θα καλούσε, μέσω του εκτελεστικού της συμβούλου Ντέιβιντ Χάρις, την κυβέρνηση των δοσιλόγων Βενιζέλου - Σαμαρά να λάβει επειγόντως μέτρα για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο του ρατσισμού στην χώρα μας…


Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Προκειμένου να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά όλων των παραπάνω θα αρκούσε να κυκλοφορούσε με πρωτοσέλιδο σαν της Kontra, μια εφημερίδα που θα επρόσκειτο στο κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών…

Φ.44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...