Σάββατο 31 Μαΐου 2014

“Economist”: Ο Σαμαράς έχει τους Χρυσαυγίτες φυλακή για να περνάει μέτρα

“Economist”: Ο Σαμαράς έχει τους Χρυσαυγίτες φυλακή για να περνάει μέτρα
Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του “Economist” σχετικά με την φύση της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Εσωκλειόμενη μέσα σε μία πολιτική ανάλυση περί της συνθέσεως του κοινοβουλίου και των μέτρων που θα φέρει οσονούπω ο Σαμαράς προς ψήφιση, ο “Economist” σημειώνει:
«Ο συνασπισμός του κ. Σαμαρά έχει πλειοψηφία μόλις δύο εδρών στο Κοινοβούλιο, αλλά ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει τώρα ελπίδα να κερδίσει ξανά δύο γνωστούς αποστάτες, που είναι ανεξάρτητοι βουλευτές. Με τους πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής να είναι απόντες, εν αναμονή της δίκης τους, θα είναι ευκολότερο για τον κ. Σαμαρά να περάσει από τη Βουλή άλλον ένα γύρο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούν η ΕΕ και το ΔΝΤ»
Καταρχάς, πριν πούμε το οτιδήποτε, να διορθώσουμε τον “Economist”, αφού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι «απόντες», αλλά αιχμάλωτοι πολέμου. Του πολέμου μεταξύ των δυνάμεων της Ελλάδας και ενός σάπιου κλεπτοκρατικού καθεστώτος που λυμαίνεται τον τόπο εδώ και δεκαετίες.
Ο “Economist”, λοιπόν, αμέσως μετά τις εκλογές επαναφέρει το θέμα της «κολοβής» Βουλής, που αποτελεί όνειδος για τη Δημοκρατία και παράλληλα «πολυεργαλείο» για τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς φυλακίζει όποιον δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς του και παλεύει για τα συμφέροντα των Ελλήνων, ενάντια στην φορομπηχτική πολιτική της Μέρκελ, του Σαμαρά και του Στουρνάρα. Από την άλλη μεριά, φυλακίζοντας τους μόνους πολιτικούς του αντιπάλους, χαμηλώνει τον πήχη της υπερψηφίσεως των επαίσχυντων μέτρων που διαλύουν τον Ελληνικό Λαό και την Ελληνική Κοινωνία.
Η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, γνωρίζοντας ότι πνέει τα λοίσθια, καταρρέοντας διαλυόμενη στα εκ των ων συνετέθη σαθρά υλικά της κλεπτοκρατίας, προσπαθεί να γαντζωθεί στους υπουργικούς θώκους, προκειμένου να εξυπηρετήσει την ξενοκρατία μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους, τους δώσανε το μήνυμα της λήξης της σκευωρίας και της αποχώρησης από την εξουσία. Μένει να το λάβουνε οριστικώς και αμετακλήτως. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/economist-o-samaras-echei-tous-chrusaugites-fulakh-gia-na-pernaei-metra#ixzz33GogO8S8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...