Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η ελεγχόμενη δικαστική εξουσία αποφυλακίζει εγκληματίες και φυλακίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε από βήματος της Βουλής στην δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και στην συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη.
Η παρούσα Βουλή λειτουργεί παράνομα, καθώς 7 βουλευτές βρίσκονται χωρίς δίκη και χωρίς κανένα στοιχείο στη φυλακή. Κανένα επιβαρυντικό στοιχείο δεν υπάρχει για τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι.
Εγκληματική οργάνωση είναι αυτοί που διέπραξαν, αλλά και κάλυψαν τα σκάνδαλα των υποβρυχίων, των χαλκευμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και πολλά άλλα. Την ίδια ώρα επιβάλλεται ο πρωτοφανής περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ομιλίας σε έναν νόμιμα εκλεγμένο εκπρόσωπο του Έθνους, για να μην μιλά για αυτά τα σκάνδαλα στον ελληνικό λαό.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίζονται παράνομα και καταδικάζονται σε σιωπή και κατ΄ οίκον περιορισμό, επειδή είναι η φωνή της εθνικής αντίστασης, η φωνή της Αλήθειας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά ανταμείβει την ελεγχόμενη δικαστική εξουσία, ως πραιτωριανούς του καθεστώτος, με προνομιακή μισθολογική μεταχείριση έναντι του υπολοίπου ελληνικού λαού. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-elegchomenh-dikastikh-ejousia-apofulakizei-egklhmaties-kai-fulakizei-tous#ixzz35g77X5yx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...