Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Στη Φυλακή ο Σαμαράς: Διάγγελμα Συντριβής!


Στη Φυλακή ο Σαμαράς: Διάγγελμα Συντριβής!

Ούτε οι κλάψες, ούτε η συνεχιζόμενη πολιτική τρομοκρατία, ούτε το άνοιγμα προς τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου για συνεργασία μπορούν να σώσουν το θλιβερό πολιτικό σαρκίο του Αντώνη Σαμαρά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αναπόφευκτο δρόμο προς τη φυλακή.
Σε ένα έκτακτο διάγγελμα το οποίο συνιστά αναμφίβολα διάγγελμα επερχόμενης συντριβής, ο Αντώνης Σαμαράς σε ρόλο Μάρθας Βούρτση, γονάτισε μπροστά στο αντισυνταγματικό τόξο ζητώντας συναίνεση, ήτοι συγκάλυψη των εθνικών του εγκλημάτων για τα οποία η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί προς τον Ελληνικό Λαό πως θα λογοδοτήσει στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Περιφρονώντας ως συνηθίζει τον Λαό, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε ένα διάγγελμα το οποίο δεν απευθύνεται προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες, αλλά προς το σινάφι του των πολιτικών απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου και φυσικά προς τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, τους οποίους καλεί σε συνεργασία και συστράτευση. Συνεργασία και συστράτευση όχι βεβαίως για να λυθούν τα μύρια προβλήματα που το αντισυνταγματικό τόξο συσσώρευσε στην Πατρίδα, αλλά με στόχο να αντιμετωπισθεί η επελαύνουσα Χρυσή Αυγή και κατ' επέκταση η απόδοση δικαιοσύνης.
Στην προσπάθειά του αυτή, έφτασε μέχρι του σημείου να τάξει υπουργεία κάνοντας λόγο για ευρύτερη συνεργασία μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Το επιχείρημά του πως προέχει η συνταγματική αναθεώρηση είναι πέρα ως πέρα κίβδηλο και ενδεικτικό της πολιτικής και ηθικής ποιότητας του ανδρός: εκείνος που κατέλυσε Σύνταγμα και Νόμους, παρεμβαίνοντας δίκην δικτάτορος στην δικαστική εξουσία και στήνοντας μια άθλια πολιτική σκευωρία, παρουσιάζεται σήμερα ως θεματοφύλακας της συνταγματικής νομιμότητος και πρωτοπόρος της αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ποιο Σύνταγμα όμως να αναθεωρηθεί; Εκείνο που καταλύθηκε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση από τον Αντώνη Σαμαρά σε μόλις δυόμιση έτη διακυβέρνησης;
Η υποτιθέμενη «πολιτική σταθερότητα» την οποία επικαλείται ο Σαμαράς και τα καλοπληρωμένα φερέφωνα του Μαξίμου, δεν είναι παρά η συνέχιση της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, τα εκατομμύρια των ανέργων, η κατακόρυφη αύξηση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
Η κατά Σαμαρά «πολιτική σταθερότητα», είναι ν' αναζητείς απεγνωσμένα εργασία για να θρέψεις την οικογένειά σου, την ίδια ώρα που το κομματικό Κράτος βολεύει τα παιδιά-πελάτες του!
Η κατά Σαμαρά «πολιτική σταθερότητα» είναι να απειλούν οι τράπεζες πως θα σου πάρουν το σπίτι, όταν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρωστούν εκατομμύρια ευρώ, δεν τους ενοχλεί κανείς και επιπλέον λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση συνεχίζοντας τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος!
Η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θ' αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ούτως ώστε η συγκεκριμένη -κατά Σαμαρά- «πολιτική σταθερότητα» να συντριβεί μπροστά στην ατσάλινη θέληση του Ελληνικού Λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη! Το δίλημμα δε της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, δεν μπορεί παρά να είναι: Ή με τη Χούντα των Μνημονίων, Ή με τη Χρυσή Αυγή!
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε στο διάγγελμα Σαμαρά με την εξής ανακοίνωση: Όσο και να κλαίει και να οδύρεται ο Σαμαράς, όσο και να παρακαλάει γονυπετής για αποστασίες δεν παραγράφονται τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδος και η κατάλυση του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Η Χρυσή Αυγή και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτούν άμεσα ελεύθερες εκλογές που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τα ανδρείκελα του μνημονίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-fulakh-o-samaras-diaggelma-suntribhs#ixzz3MYK1EMMV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...