Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Παρ΄ ότι φυλακισμένη και απομονωμένη η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, γιατί;


Το βασικό ερώτημα είναι πως η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες συνθήκες καταφέρνει να βρίσκεται στην τρίτη θέση;

Ίσως να μην υπάρχει άλλο προηγούμενο παγκοσμίως, κόμμα να είναι προφυλακισμένο, η ηγεσία να κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, να έχει απομονωθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης και να καταφέρνει να βρίσκεται στην 3η θέση.

Αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή παρά την προπαγάνδα του ψεύδους και του μίσους εναντίων της θα καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015, ξεπερνώντας, το Ποτάμι, το κόμμα της απόλυτης προβολής και το όνομα Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον Παπανδρέου και έως την ημερομηνία των εκλογών 25 Ιανουαρίου θα υποστεί περαιτέρω εκλογική καθίζηση….

Το βασικό ερώτημα είναι πως η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες συνθήκες καταφέρνει να βρίσκεται στην τρίτη θέση;

Να ληφθεί υπόψη ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πραγματοποιήσει προεκλογική εκστρατεία όπως τα άλλα κόμματα και παρ΄ ότι έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης το βέβαιο είναι ότι θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών…μέσα από την φυλακή.

Οι βασικοί λόγοι πρέπει να αποδοθούν

1)Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι που κατά βάση προέρχονται από τον χώρο της παραδοσιακής δεξιάς που έχουν αποκηρύξει τον Σαμαρά και την ΝΔ.

2)Η Χρυσή Αυγή παρά τα λάθη και τις ατέλειες της βρήκε απήχηση σε κοινωνικές ομάδες και ψηφοφόρους που θεωρούσαν και θεωρούν ότι η Ελλάδα κυβερνάται από κλίκες πολιτικών και χρειάζεται ένα κόμμα αντισυστημικό που θα αντιδράσει στα οικονομικά, πολιτικά, θεσμικά και δημοκρατικά έκτροπα.

3)Η Χρυσή Αυγή αν μπορούσε να διεξάγει ελεύθερο προεκλογικό αγώνα είναι 100% βέβαιο ότι θα έφθανε στο 9% με 10%. Ωστόσο το γεγονός ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένη λειτουργεί και ως αντίδραση σε ομάδες ψηφοφόρων.
Ψηφίζουν αυτούς που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί και διωχθεί πολιτικά.

4)Η συνωμοσία της σιωπής, όλοι μιλούν για την Χρυσή Αυγή, χωρίς να μπορεί η ίδια να μιλήσει για το πρόγραμμα και τις ιδέες της επίσης λειτουργεί σε κάποιο βαθμό υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα να μην έχει βήμα στα μέσα ενημέρωσης ώστε να διατυπώσει τις θέσεις του και ο λαός ας κρίνει αν αυτές οι θέσεις είναι ρεαλιστικές ή παράλογές.
Τα μέσα ενημέρωσης υποκατέστησαν τον λαό αγνοώντας ότι ο λαός αψηφά τα μέσα ενημέρωσης τα περισσότερα εκ των οποίων είναι είτε χρεοκοπημένα, είτε έχουν ιδιοκτήτες γκάνγκστερ στην κυριολεξία.

5)Η Χρυσή Αυγή παραδόξως ευνοείται από το κόμμα Παπανδρέου.
Το κόμμα Παπανδρέου απορροφά μεγάλο μέρος της εκλογικής πελατείας του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και ο παράγοντας αυτός βοηθάει την Χρυσή Αυγή που έχει υψηλά ποσοστά συσπείρωσης να παραμείνει στην τρίτη θέση.

6)Μέρος της κοινωνίας έχει κατανοήσει ότι άδικα έχουν προφυλακιστεί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, κατηγορούνται για αδικήματα, τουλάχιστον φαιδρά, ενώ Σαμαράς ο έλληνας πρωθυπουργός όπως αποδείχθηκε έδινε τηλεφωνικώς οδηγίες σε δικαστές να φερθούν σκληρά στους βουλευτές του κόμματος.
Τα περί εγκληματικής οργάνωσης είναι αστειότητες.
Δυστυχώς οι εγκληματικές οργανώσεις, οι μαφίες βρίσκονται εκτός φυλακών και οι εθνικιστές φιμώνονται μόνο και μόνο γιατί η ΝΔ χάνει ψήφους.

7)Έχουμε μια μεγάλη απορία πως θα εξηγηθεί από τους πολιτικούς αναλυτές το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι προφυλακισμένη, είναι απομονωμένη, είναι κυνηγημένη, είναι εκδιωγμένη, είναι κατασυκοφαντημένη και παρ΄ όλα αυτά θα καταφέρει να βγει τρίτο κόμμα.

8)Θεωρητικά η Χρυσή Αυγή θα έχει το δικαίωμα της τρίτης διερευνητικής εντολής αν το πρώτο και δεύτερο κόμμα αποτύχουν να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για το απόλυτη γελοιοποίηση του βρώμικου συστήματος ή κατά το λαϊκώς γραφόμενο κατά την αργκό…το ξεβράκωμα των συκοφαντών.

9)Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 το βράδυ θα τα ξαναπούμε.
Ο καιρός γαρ εγγύς…

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...