Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Προεδρική σύσκεψη εκτάκτου ανάγκης: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή! - Ανησυχούν πώς θα δώσουν την διερευνητική εντολή

Προεδρική σύσκεψη εκτάκτου ανάγκης: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή! - Ανησυχούν πώς θα δώσουν την διερευνητική εντολή
Έχει «ανάψει» η συζήτηση σχετικά με το πώς θα δοθεί η τρίτη διερευνητική εντολή στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό έχει υπάρξει πλειάδα δηλώσεων σχετικά με τον προβληματισμό ακόμα και του Κάρολου Παπούλια σχετικά με αυτό το «άλυτο» πρόβλημα, που θα γίνει πραγματικότητα σε λίγες μέρες.
Η πρώτη σκέψη ήταν να προχωρήσουν άμεσα στον σχηματισμό συγκυβέρνησης από την πρώτη εντολή, για να μην χρειαστεί να φτάσουν στην τρίτη. Η σκέψη αυτή ισχύει και είναι η επικρατέστερη, αφού ήδη οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν κάνει τα «κουμάντα» τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και σχεδιάζουν να του «κολλήσουν» από δίπλα το «Ποτάμι» ή το ΠΑΣΟΚ για μνημονιακό άλλοθι. Όμως σε κάθε περίπτωση θέλουν την ύπαρξη ενός Plan B και συνεπώς διέταξαν να αρχίσουν οι συσκέψεις.
Μία τέτοια σύσκεψη αποκαλύπτει ο σημερινός «Βηματοδότης», που έγινε στο προεδρικό μέγαρο μεταξύ του Παπούλια και συνταγματολόγων. Σας μεταφέρουμε:
«Οι ενδιαφέρουσες κλειστές συσκέψεις
Οι λεγόμενες κλειστές συσκέψεις που γίνονται τούτες τις ημέρες στα κομματικά επιτελεία, αλλά και στο Προεδρικό Μέγαρο, συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται ποτέ και στις οποίες δεν τηρούνται πρακτικά, ίσως να είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες της προεκλογικής περιόδου. Μία τέτοια σύσκεψη έγινε τις προάλλες στο Προεδρικό Μέγαρο με θέμα τη... Χρυσή Αυγή. Προτού σας αποκαλύψω τι ειπώθηκε στη σύσκεψη αυτή, να σας υπενθυμίσω τη δήλωση-αίνιγμα που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας: «Δύσκολα τα πράγματα, υπάρχουν συνταγματικά και άλλα θέματα». Στη σύσκεψη αυτή, όπως με πληροφόρησαν, συμμετείχαν και συνταγματολόγοι. Το σενάριο που εξετάστηκε ήταν τι θα συμβεί εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία και εάν η Χρυσή Αυγή έρθει τρίτο κόμμα. Για να μη σας κουράζω σας πληροφορώ ότι θεωρήθηκε «συνταγματικώς ορθόν» να μην κληθεί ο αρχηγός του κόμματος  (που είναι έγκλειστος στις φυλακές) στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραλάβει την τρίτη εντολή. Μπορεί να του δοθεί και... τηλεφωνικώς. Και επιπλέον δεν σημαίνει ότι μόνον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μπορεί να τη δώσει και ο διευθυντής του γραφείου του, πρέσβης Κ. Μπίτσιος.»
Τόσος είναι ο τρόμος τους που σχεδιάζουν τρόπους έτσι ώστε να μην συναντηθεί ο Παπούλιας με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, για να παραδώσει την τρίτη διερευνητική εντολή. Οι άνθρωποι που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην απελπισία, προβληματίζονται για το πώς θα δώσουν την διερευνητική εντολή στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και σκέφτονται να το κάνουν ακόμα και τηλεφωνικά!
Αυτοί είναι το πραγματικό όνειδος της χώρας και θα σταλούν στον κάλαθο των αχρήστων εντός ολίγων ημερών, από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proedrikh-suskepsh-ektaktou-anagkhs-trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-anh#ixzz3P1D9Pcwd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...