Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Γιάννης Λαγός: Η κυβέρνηση δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί με τους μεγαλοκαναλάρχες - BINTEO




Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Αρχικά αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που κατήγγειλαν οι δημοσιογράφοι στο επάγγελμα που κατόπιν εξελέγησαν βουλευτές, για το ποιους θα πρέπει να καλούν στις εκπομπές τους σημειώνοντας όμως ότι δεν έχουν πει κανένα όνομα! Εν συνεχεία μίλησε για το ζήτημα της Digea το οποίο δεν τολμάει να θίξει η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι στον διαγωνισμό δεν υπήρχε άλλη εταιρία με αποτέλεσμα να πάρει τα δικαιώματα σε χαμηλή τιμή χωρίς ανταγωνιστή όπως συμβαίνει και με τα δημόσια έργα.
Σχετικά με την αδειοδότητη των μεγάλων ΜΜΕ τόνισε ότι η συγκυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στις προεκλογικές τις δεσμεύσεις και να μην μείνει στα λόγια. Σχολίασε την σύμπραξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας τόσα χρόνια κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο για το ποιος κατέστρεψε την χώρα και τώρα που το κατάφεραν δεν έχουν πλέον κάτι να τους χωρίζει και συμπορεύονται στην αντιπολιτευτική τακτική.
Για το νομοσχέδιο δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την επαναπρόσληψη των εργαζομένων με την προϋπόθεση ότι θα δουλέψουν παραγωγικά και χωρίς αργομισθίες. Σχετικά με το ανταποδοτικό τέλος ζήτησε μια ξεκάθαρη απάντηση από τον υπουργό για το ακριβές ποσό, αν θα αυξάνεται και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.
Κλείνοντας κατήγγειλε τα «συμβούλια ελέγχου της ΕΡΤ» που προωθεί η κυβέρνηση με σκοπό να ελέγχει την ενημέρωση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-h-kubernhsh-den-tolmaei-na-antiparatethei-me-tous-megalokanal#ixzz3YdLStRq0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...