Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής



Συνεκλήθη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπου την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, και ο Συναγωνιστής, Κώστας Αλεξανδράκης.
Στο Συμβούλιο οι Συναγωνιστές εξέφρασαν και κατέθεσαν τις απόψεις της Χρυσής Αυγής επί των ευαίσθητων θεμάτων που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και συγκεκριμένα επί θεμάτων για τα οποία ο υπουργός δήλωσε ότι «πάει στην Τουρκία εξοπλισμένος με τις σκέψεις των άλλων κομμάτων».
Για κάποιους κολλημένους και κακεντρεχείς, όμως, τα αυτονόητα και τα προφανή στην σημερινή κοινοβουλευτική δημοκρατία φαντάζουν δύσκολα. Ο Κοτζιάς αναγκάστηκε να απολογηθεί και να δικαιολογήσει την κλήση στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής των εκπροσώπων μισού εκατομμυρίων Ελλήνων, των εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς δήλωσε σχετικά: "Η άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η αναζήτηση νέων στρατηγικών παραμένουν αταλάντευτα βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, τίποτα δεν άλλαξε στο υπουργείο Εξωτερικών. Η γερμανική Ευρώπη και η νεοταξίτικη Αμερική απαξιώνουν τον περήφανο λαό μας".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summetochh-ths-chrushs-aughs-sto-ethniko-sumboulio-ejwterikhs-politikhs#ixzz3ZFZdldCg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...