Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Kontra News: Καταρρέει ο Σαμαράς και μετράει πλέον μέρες στην ηγεσία της ΝΔ



Άκρως αποκαλυπτικό για τις τελευταίες μέρες του βουλευτή Μεσσηνίας στον πολιτικό βίο της χώρας είναι το ρεπορτάζ της Kontra news, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο:
"Οι πολίτες «βγάζουν κόκκινη κάρτα» στον Αντώνη Σαμαρά, δείχνοντάς του, το δρόμο της εξόδου από την κομματική ηγεσία.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πάνω από 56% των ερωτώμενων, εκτιμούν ότι θα ήταν χειρότερα τα πράγματα, αν στα πράγματα βρισκόταν η προηγούμενη κυβέρνηση! Το γεγονός ότι οι πολίτες, στους οποίους, ασφαλώς και συμπεριλαμβάνονται και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, διατυπώνουν αυτή την εκτίμηση, στην πιο δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, σημαίνει ότι, οριστικά, έχουν… στείλει στα αζήτητα τον κ. Σαμαρά, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ότι αποτελεί, πλέον, «βαρίδι» για την παράταξή του, κάτι που, προφανώς, θα σημάνει επιτάχυνση των εσωκομματικών εξελίξεων.
Μεγαλώνει η εσωκομματική κόντρα στην Ν.Δ., με μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στην μερίδα των «Καραμανλικών» και των «Μπακογιαννικών» να προτάσσει τα αρνητικά για τον Αντώνη Σαμαρά, αποτελέσματα δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν μία κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά θα τα πήγαινε καλύτερα ή χειρότερα στους τομείς της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας, της καταπολέμησης της ανεργίας και της μείωσης της ακρίβειας το 56,5% απαντάει ότι θα τα πήγαινε χειρότερα.
Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι ενδεικτικό της άποψης που έχει διαμορφωθεί στους πολίτες για την περίοδο διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά καθώς και για το πρόγραμμα που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία.
Μερίδα του Τύπου της εσωκομματικής «αντιπολίτευσης» μάλιστα επισημαίνει το γεγονός, ότι η ΝΔ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση διακυβέρνησης για τους πολίτες και επιπροσθέτως είναι ένα «χαστούκι» στον Αντώνη Σαμαρά δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές και την αλλαγή στάσης στη Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση.
Πιο συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση το 56,5% απάντησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα τα πήγαινε χειρότερα. Το 21,5% ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα και μόλις το 15,5% καλύτερα".
Καθίσταται σαφές ότι οι ώρες του αρχισκευωρού ολοένα και λιγοστεύουν!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-news-katarreei-o-samaras-kai-metraei-pleon-meres-sthn-hgesia-ths-nd#ixzz3ZMns3NG0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...