Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Α. Ματθαιόπουλος: Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται, επειδή παραμένουμε αντιμνημονιακοί - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Σερρών, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αρχικά κατήγγειλε από βήματος της βουλής την πατριδοκάπηλη ΝΔ η οποία προφασιζόμενη ένα διαδικαστικό θέμα αποχώρησε από τη συζήτηση, δείχνοντας με συμβολικό τρόπο την επερχόμενη εξαφάνιση της και από την πολιτική ζωή του τόπου, όταν την ίδια στιγμή τα θύματα της σκευωρίας της, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν πιστοί τον αντιμνημονιακό τους αγώνα.
Σε σχέση με το επερχόμενο δημοψήφισμα ο Συναγωνιστής ανέφερε πως το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλλουν τα εγχώρια και διεθνή κέντρα εξουσίας αποσκοπούν στον εκβιασμό του εκλογικού σώματος και την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους δια της αποδοχής της πρότασης των «δανειστών», εφόσον οι ανακεφαλαιοποιημένες από το υστέρημα του ελληνικού λαού τράπεζες χορηγούν με τη σταγόνα πενιχρά χρήματα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Κλείνοντας εξέφρασε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής σχετικά με την αντιμετώπιση του μνημονιακού προβλήματος, θέση που απορρίπτει όλες τις προτάσεις είτε αυτές αφορούν τις προτάσεις των «θεσμών» είτε αυτές της συγκυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να υποστεί τις συνέπειες της πολιτικής ενός νέου μνημονίου που θα φέρει την υπογραφή της αριστεράς.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-sunechizontai-oi-diwjeis-kata-ths-chrushs-aughs-epeidh-pa#ixzz3eYtlWKl0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...