Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Απίστευτο: Τον εκπρόσωπο της Κομισιόν θέλουν να... αξιοποιήσουν στη ΝΔ

 

 

Ενδεικτικό της κατηφόρας και της πλήρους ρήξης με τον Ελληνικό Λαό αποτελεί η έντονη φημολογία, ότιη ΝΔ θέλει να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά. Μάλιστα, όπως γράφει χαρακτηριστικά ιστοσελίδα που ανακατεύεται με τα εσωκομματικά δρώμενα στη ΝΔ «Δεν λείπουν, μάλιστα, και αυτοί που θα έβλεπαν με καλό μάτι την ανάδειξη του μισού Χαλκιδιώτη – μισού Θεσσαλονικιού πολιτικού μέχρι και στα υψηλότερα αξιώματα του «γαλάζιου» στρατοπέδου. Μόνο που ο ίδιος δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στον σημερινό του ρόλο!».

Πριν πούμε περισσότερα, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Σχοινάς είναι αυτός ο τύπος, ο οποίος έβγαινε με ένα απόλυτα ψυχρό ύφος και ανακοίνωνε τις προθέσεις και τις αποφάσεις της Κομισιόν, οι οποίες σαφέστατα ήταν αρνητικές απέναντι στην ίδια του την Πατρίδα. Το γεγονός ότι θα μπορούσε να επικαλεσθεί κάποιο «κώλυμα», προκειμένου να μην είναι αυτός που θα περιγράψει τις ενέργειες της Κομισιόν κατά της Ελλάδας, αλλά δεν το έκανε, προφανώς και σημαίνει πολλά.

Και όμως, αυτόν τον τύπο κάποια «φυντάνια» τον προορίζουν για πολύ υψηλή θέση μέσα στη ΝΔ! Και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτό δεν αφορά την γενική λαϊκή κατακραυγή εναντίον αυτού του έμμισθου υπαλλήλου της Κομισιόν, αλλά το ότι ο ίδιος «δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στο σημερινό του ρόλο»!

Σε όσους θεωρούν υπερβολικό να θέλει η ΝΔ στις τάξεις της τον (κατά κάποιο τρόπο) «κυβερνητικό εκπρόσωπο» της Κομισιόν, να τους θυμίσουμε την μνημονιολαγνεία του Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη (π.χ. «είμαι ο φανατικότερος υποστηρικτής του μνημονίου», ή –απευθυνόμενος στους τροϊκανούς- «καλώς τα φιλαράκια μου») ή την πολύ πρόσφατη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι ο Σόιμπλε «κατά βάθος είναι φιλέλληνας».

Ας μην παραξενεύονται, λοιπόν, που τους έχει εγκαταλείψει οριστικά ο Ελληνικός Λαός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-ton-ekproswpo-ths-komision-theloun-na-ajiopoihsoun-sth-nd#ixzz3glmO9Yit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...