Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε μπολσεβίκους και καπιταλιστές να σκοτώσουν την ψυχή του Λαού



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, που έφερε η κυβέρνηση προς ψήφιση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του συναγωνιστή Χρήστου Παππά

Η Βουλή σε μια πολιτισμένη Δημοκρατία νομοθετεί υπέρ του συνόλου των πολιτών και του συμφέροντος της κοινωνίας. Οι ομοφυλόφιλοι συμπολίτες απολαμβάνουν τα πλήρη δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Και στο σημείο αυτό ερωτώ: Ποια είναι τα δικαιώματα που δήθεν στερούνται τα ομοφυλόφιλα άτομα; Και πόθεν προκύπτει ότι αυτά τους τα χρωστάει η κοινωνία; Συνάδει το νομοσχέδιο προς το συμφέρον της κοινωνίας; Εμείς λέμε ΟΧΙ.
Θέλετε λέτε, όπως διαβάζω στην αιτιολογική έκθεση, να ενισχύσετε την ιδιωτική αυτονομία των ομοφυλοφίλων ζευγαριών. Ποιος τους την στερούσε τόσα χρόνια; Από πού προκύπτει η δήθεν ανάγκη προστασίας των σχέσεων των ομοφυλοφίλων ζευγαριών με την δοτή, παράλογη επονομασία αυτών ως οικογενειακών σχέσεων;
Εάν οικογένεια είναι ο Μήτσος με τον Λάμπρο, τότε  οικογένεια είναι ό,τι ορίσει ο καθένας. Αυτό είναι το ουσιαστικό θέμα νομικής και κοινωνικής αντιπαράθεσης που αναδύεται μέσα από την σημερινή διαδικασία: «Tα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούν να θεωρηθούν ως οικογένεια στα πλαίσια του ελληνικού Συντάγματος;»
Το Σύνταγμα είναι σαφές.
Στο άρθρο 21 προβλέπει ότι η οικογένεια ήταν και είναι ο κοινωνικός δεσμός, -να προσθέσω εγώ και το θρησκευτικό μυστήριο-, ο οποίος πρώτον συντηρεί και δεύτερον προάγει την συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων μέσα από την μητρότητα. Η δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών προάγεται και έχει ακόμα ισχυρότερη φροντίδα από το κράτος. Η ανατροφή των παιδιών προϋποθέτει ένα φυσικό και αρμονικό περιβάλλον γάμου ή συμβίωσης γυναίκας – άνδρα, δηλαδή την ύπαρξη μητέρας και πατέρα. Ο γάμος λοιπόν εξ ορισμού αφορά μια γυναίκα και ένα άνδρα. Και αυτό δεν αποτελεί μόνο εθνικό δίκαιο αλλά και ιστορική νομολογία χιλιάδων ετών. 
Η σχέση μεταξύ ομοφυλοφίλων, λοιπόν, ή όποιες άλλες σχέσεις σεξουαλικής διαφορετικότητας στα πλαίσια της νομιμότητας, -και εδώ αναρωτιέται κανείς πώς πλέον θα προσδιορίζεται αυτή η νομιμότητα-, είναι καλώς ή κακώς πλέον αποδεκτές κοινωνικά και δεν χρειάζεται να αναβαθμιστούν.
Όχι μόνο γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν προσφέρεται κάποιο θετικό δεδομένο στην κοινωνία, αλλά κυρίως γιατί αυτό θα ήταν βάναυσα αντισυνταγματικό.
Η συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας με το άρθρο 21 είναι να υποστηρίζει τον παραδοσιακό θεσμό του γάμου και να αντιμάχεται κάθε προσπάθεια νόθευσης και φαλκίδευσης των εννοιών γάμος και οικογένεια. Κανένα άρθρο του Συντάγματος δεν υπόσχεται ειδικά δικαιώματα στους ομοφυλοφίλους ή κάποιες ενέργειες της Πολιτείας υπέρ αυτών, όπως για παράδειγμα άδεια γάμου, ωσάν να είναι μια ξεχωριστή και ειδική τάξη πολιτών.
Η ελευθερία και η ισότητα για τους ομοφυλόφιλους είναι ήδη εξασφαλισμένη βάση του Συντάγματος όπως για όλους τους Έλληνες πολίτες. Με το παρόν νομοσχέδιο αποδεικνύετε τις εμμονές, Αριστεράς και Δεξιάς, και φτάνετε στο σημερινό άγος δια την Ολομέλεια του Ελληνικού κοινοβουλίου, να νοιάζεστε για το πώς θα χρηματοδοτήσετε με σύνταξη τον χήρο του Μήτσου ενώ περικόπτετε την χρηματοδότηση των πολυτέκνων οικογενειών, όπως έχετε λόγω ηθικού, εθνικού και συνταγματικού χρέους.
Το θέμα, λοιπόν, είναι συνταγματικό και όχι προσωπικό. Είναι βαθύτατα ιδεολογικό και πολιτικό και όχι  ηθικό ή οτιδήποτε άλλο. Κάθε προσπάθεια της Βουλής σήμερα για ερμηνεία του Συντάγματος με εναλλακτικές μορφές σκέψης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αντιδημοκρατικό πραξικόπημα. Διότι μέχρι να αλλάξει το Σύναγμα και τροποποιηθεί, τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων, επομένως και κάθε συνέπειά τους, είναι αντισυνταγματικά.
Άκουσα νωρίτερα δακρύβρεχτες αφηγήσεις περί γειτονίας βουλευτών με ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην Αμερική ή αλλού, με παιδιά υιοθετημένα, θέλοντας εμμέσως να μας πουν ότι σε άλλες χώρες επιτρέπεται ο γάμος και τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων. Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, ότι σε άλλες χώρες θεωρείται παράνομη και καταδικαστέα η ομοφυλοφιλία, όπως επίσης ότι άλλες χώρες δέχονται ελευθερίες τις οποίες όμως οι εγχώριοι δήθεν προοδευτικοί, απορρίπτουν μετά πάθους.
Παραδείγματος χάριν στις ΗΠΑ το ανώτατο δικαστήριο με απόφασή του επιτρέπει τον γάμο ομοφυλοφίλων αλλά το ίδιο δικαστήριο επιτρέπει ως αναφαίρετο δικαίωμα την οπλοκατοχή και οπλοφορία. Δεν μπορείτε κυρίες και κύριοι να επικαλείστε αποφάσεις ξένων κρατών και συγχρόνως να αδιαφορείτε για άλλες αποφάσεις που δεν βολεύουν τις ιδεοληψίες σας. Αν δεχθούμε το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων τότε γιατί να μην δεχτούμε και σύμφωνο πολυγαμίας για τους Έλληνες πολίτες μωαμεθανούς ή μη;
Κάθε προσπάθεια νομοθετικής ρύθμισης του θέματος συνιστά μια καθαρά αντιδημοκρατική και πραξικοπηματική τροποποίηση του Συντάγματος. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι αναρμόδια και αντίθετη στο Σύνταγμα. Η αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης δεν μας επιβάλλεται από τους ξένους υπό το καθεστώς της οικονομικής κρίσης, αλλά από το λόμπυ των ομοφυλοφίλων. Σε άλλες χώρες ζήτημα σαν το σημερινό δηλαδή για τους «γάμους των ομοφυλοφίλων» γίνονται δημοψηφίσματα.
Στην Ελλάδα γιατί όχι; Οι Σλοβένοι το απέρριψαν με 63% γάμο και υιοθεσία. Τον προηγούμενο μήνα με ίδια περίπου ποσοστά μίλησαν και οι Κροάτες. Γιατί η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα εν γένει δεν τολμά να απευθυνθεί στο λαό; Μήπως γιατί φοβάστε την ετυμηγορία του ανυπότακτου ελληνικού Λαού που αντιστέκεται στις νεοταξικές σας μεθοδεύσεις; 
Κύριε πρόεδρε, Σήμερα 22 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες πριν από την μεγάλη εορτή της γεννήσεως του Θεανθρώπου, ανοίγεται ο ασκός του Αιόλου με την ψήφο Ελλήνων βουλευτών, δυστυχώς, για την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν έφτανε η σάρωση της ελληνικής κοινωνίας από τα Μνημόνια που ψηφίζετε χέρι - χέρι εσείς οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού και συνταγματικού τόξου, φτάσατε στο κατάντημα σήμερα βουλευτές του Συνασπισμού της ριζοσπαστικής Αριστεράς να προτείνετε με τροπολογία την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα σε μια συμβολική κίνηση, όπως λέτε, με στόχο να καταδικαστούν οι διακρίσεις, το άρθρο το οποίο τιμωρεί την ασέλγεια παρά φύση μεταξύ αρρένων. Το άρθρο συγκεκριμένα προβλέπει:
«Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α. με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία, β. από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερο από 17 ετών ή από κερδοσκοπία, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών»Ερωτώ, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός, αν κάποιος άρρεν πάει με άρρενα κάτω των 17 ετών δεν θεωρείται πλέον ασέλγεια; Δεν θεωρείται παρά φύση; Δεν θεωρείται καν παιδεραστία;
Ανοίγεται έτσι παράθυρο νομιμοποίησης πέρα από την νομιμοποίηση της συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και η νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Έχετε συνηθίσει τον Λαό εσείς οι δημιουργοί του αίσχους και όνειδους της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ να τον δηλητηριάζετε μέρα με την ημέρα. Εφαρμόζετε την λενινιστική αρχή της τακτικής του Σαλαμιού. Κομμάτι – κομμάτι, λίγο – λίγο. Διερωτάται ο αγανακτισμένος και δυστυχώς συγχρόνως παγιδευμένος από την δημαγωγία, ελληνικός Λαός κάνοντας τον σταυρό του: Τι άλλο θα δούμε;
Εμείς, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής με 3,5 χρόνια κοινοβουλευτικής εμπειρίας γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά τι βλέπουμε και τι θα δούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά το τι κάνετε. Όλοι εσείς, συνειδητά πολλοί, και ασυνείδητα κάποιοι, εγκληματικά και τα δύο, απεργάζεστε την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, την καταστροφή της Πατρίδας. Και οι μεν και οι δε. Και οι Αριστεροί και οι Δεξιοί.
Οι μεν γιατί ποτέ δεν αγαπήσατε αληθινά την Πατρίδα σας, ποτέ δεν ριγήσατε στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου, στο κυμάτισμα της ελληνικής σημαίας, στο βηματισμό του στρατού μας στην επετειακή παρέλαση. Υποταγμένοι μια ζωή στις Αριστερές σας ιδεοληψίες, υποταγμένοι τώρα στην καταστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.
Και οι δε, υποκριτές και πατριδοκάπηλοι, υποταγμένοι μια ζωή και προσκυνημένοι στις εντολές και την θέληση του υπερατλαντικού αφεντικού. Και το λέγω  τούτο ειδικά για τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γιατί ενώ ο κ Πλακιωτάκης αρχικά είχε ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης αποφάσισε τελικά κάθε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει κατά συνείδηση, ώστε να μην δοθεί η εντύπωση διχασμού εν μέσω τη προεκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού.
Αλήθεια, γιατί δεν επέβαλαν την ίδια αρχή της ψηφοφορίας κατά συνείδηση και την 14η Αυγούστου που ψήφισαν από κοινού το Μνημόνιο με τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί τότε επέβαλαν την κομματική πειθαρχία; Θαυμάζουμε, λοιπόν, το ήθος του κόμματος το οποίο θεωρητικά είναι μεγάλο και διεκδικεί την εξουσία, θεωρητικά και μόνο είναι σοβαρό. Δεν θα μπορέσετε κυρίες και κύριοι της κεντροδεξιάς να παίζετε εσαεί σε διπλό ταμπλό και να κοροϊδεύετε τον κόσμο.
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας, ώστε να φανεί ο καθένας με το ονοματεπώνυμό του ποια θέση παίρνει ενώπιον του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων του.
Εις ό,τι αφορά, τέλος, τα φαιδρά που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με τα αντιρατσιστικά συμβούλια, και τον τρόπο καταπολέμησης του εθνικιστικού Κινήματος σας λέγω τούτο: Ο ρους της ιστορίας ποτέ δεν ανετράπη με νόμους και προεδρικά διατάγματα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της στο πλευρό των Ελλήνων, μαζί με τον Λαό για την Πατρίδα και τον λαό.

Δεν μας φοβίζουν οι αποκλεισμοί σας, οι λασπολογίες, οι ύβρεις, οι δολοφονίες, η συνωμοσία σιωπής απέναντι στο Κίνημά μας. Έχουμε τον Θεό, τον Λαό και το Δίκαιο στο πλευρό μας. Είμαστε εδώ παρόντες και θα παραμείνουμε παρόντες και αγωνιζόμενοι, και δεν θα αφήσουμε μπολσεβίκους και καπιταλιστές να σκοτώσουν την ψυχή του Λαού.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-den-tha-afhsoume-mpolsebikous-kai-kapitalistes-na-skotwsoun#ixzz3v3s74oQX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...