Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ;

agrotes_1Γράφει ο Αντίοχος
«Μετά την άρνηση στην πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έχουμε τώρα, δυστυχώς, μια κλιμάκωση της έντασης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα επεισόδια των τελευταίων ωρών, ο αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης και η παρεμπόδιση των εγκαινίων της AGROTICA, μιας γιορτής για την πόλη και τον αγροτικό κόσμο, εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των αγροτών. Οι αγρότες είναι άνθρωποι της δουλειάς και της προκοπής. Όχι της τυφλής και αδιέξοδης σύγκρουσης, στην οποία φαίνεται να πρωτοστατούν ή να υποκινούν προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς, αλλά και της ακροδεξιάς.» Τάδε έφη ο υπουργός της αριστεράς που έμεινε με την… κορδέλα των εγκαινίων στο χέρι!                                   

Μάλιστα! Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γι’ αυτό εμφανίζουν ως… θύματα προβοκατόρων τους χιλιάδες αγρότες που τους έκαναν την πολιτική κηδεία στη Θεσσαλονίκη!

Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γιατί είναι πατριώτες! Γιατί ανεμίζουν ελληνικές σημαίες και ψάλλουν τον εθνικό ύμνο!

Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γιατί είναι πιστοί στις παραδόσεις του Ελληνισμού!

Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γιατί τους αντιμετωπίζουν και τους ξεφτιλίζουν στο πεζοδρόμιο, εκεί που νόμιζαν ότι είναι το «κάστρο» τους!


Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γιατί δεν μπορούν να τους προβοκάρουν με τα ξεφτιλισμένα παρακρατικά βρωμόσκυλα του αριστερισμού με τις κουκούλες, που έχουν στην υπηρεσία τους!

Τους πονάνε πολύ οι αγρότες, γιατί διαισθάνονται ότι από τους αγρότες θα το βρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...