Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο υβριστής και πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Ψυχάρης για θαλασσοδάνεια 57 εκατ. ευρώ!


Το ποιόν των υβριστών και συκοφαντών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται καθημερινά.
Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για την υπόθεση των προσωπικών δανείων που είχε πάρει από την Alpha Βank.
Ως άμεσοι αυτουργοί της απιστίας διώκονται τα αρμόδια στελέχη της Alpha Βank, που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια ύψους 57 εκατ. ευρώ, χωρίς, κατά τη δικογραφία, να προκύπτουν επαρκείς εξασφαλίσεις.
Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Ψυχάρη αφορά προσωπικά δάνεια που έλαβε από την τράπεζα ALPHA, τα οποία εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για τις εταιρικές δανειοδοτήσεις, και φέρονται κατά την εκτίμηση των οικονομικών εισαγγελέων να μην εμφανίζουν την απαιτούμενη διασφάλιση για το πιστωτικό ίδρυμα. Η δίωξη αφορά το αδίκημα της απιστίας, που στρέφεται κατά των αρμόδιων στελεχών, μελών επιτροπών κ.λπ. που ενέκριναν τις επίμαχες δανειοδοτήσεις τής ALPHA BANK, και το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην πράξη των τραπεζικών στελεχών που βαρύνει τον επικεφαλής του ΔΟΛ.
Η δικογραφία για τις προσωπικές δανειοδοτήσεις του Ψυχάρη θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Αυτά είναι τα θαλασσοδάνεια των "άμεμπτων" συκοφαντών της Χρυσής Αυγής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diwketai-se-bathmo-kakourghmatos-o-ubrisths-kai-polemios-ths-chrushs-aughs#ixzz410vtWqQ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...