Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Τώρα στροφή προς τη Ρωσία!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς δευτερολόγησε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων».
Αρχικά, μίλησε για το επερχόμενο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο. Επισήμανε, επίσης, την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η Χώρα μας σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει την Ελλάδα από το χάος και την καταστροφή. Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κηρύσσει δημοψήφισμα στην χώρα του για το αν η Ουγγαρία θα εφαρμόσει ή όχι τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει.
Ο κ. Παππάς τόνισε πως πρέπει να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στην Πατρίδα μας, ώστε να πάψουμε να γινόμαστε μια αποθήκη απελπισμένων. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται από τον Ελληνικό στρατό και όχι από την Frontex ή το ΝΑΤΟ. Μίλησε, ακόμα, για την άμεση ανάγκη να αλλάξει η Ελλάδα συμμαχίες, να εγκαταλείψει την καταρρέουσα Ευρώπη και να στραφεί προς την Ρωσία.
Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας ότι: «Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ραγιάδες. Εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, ελεύθεροι Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία. Και πολεμάμε για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες».
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
Εμείς δεν χρειαζόμαστε ειδική πρόσκληση και συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως. Είμαστε μάχιμοι, είμαστε παρόντες, όπως και ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι παρών στα κεντρικά γραφεία της οδού Μεσογείων, προετοιμαζόμενος μαζί με το επιτελείο του για το μεγάλο, το όγδοο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σε ένα μήνα περίπου, σε τριάντα δύο ημέρες τον επόμενο Μάρτιο.
Άρα, λοιπόν, το αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ερμηνειών για την απουσία του Γενικού Γραμματέα. Επίσης, θέλω σε αυτήν εδώ την Αίθουσα να παράγεται πολιτική και επιτέλους, πρέπει να παράγεται πολιτική και να μην ακούμε εκφράσεις χωρίς κάποια πολιτική σημασία, όπως «να σηκωθείτε να φύγετε αμέσως». Αυτός είναι ένας κενός λόγος, είναι ένας λόγος ο οποίος δεν έχει καμία αξία και τον ακούσαμε πριν από λίγο από τον κ. Δένδια. Η συζήτηση, όμως, η σημερινή δεν είναι για τον κ. Δένδια. Είναι για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Αίθουσα αυτή και αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός. Ανέφερε, όπως και όλοι οι Υπουργοί το πρωί, για την κρισιμότητα των στιγμών.
Αν το λέγαμε εμείς πριν από λίγο, θα λέγατε ότι «εκφέρουμε φασιστικό λόγο», ότι «τι είναι αυτά που λέτε», «να διαγραφεί από τα Πρακτικά» ή οτιδήποτε άλλο. Πλέον κι εσείς οι ίδιοι ομολογείτε την κρισιμότητα της κατάστασης. Σας τα είπαμε και το πρωί και ο λαός γνωρίζει έξω τι γίνεται, κύριε Πρωθυπουργέ. Δυστυχώς, φοβάμαι ότι εσείς έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι, ξέρετε, το μόνιμο πρόβλημα των ταγών, οι οποίοι κλείνονται σε ένα γυάλινο κλουβί, έναν γυάλινο κόσμο όπου ζουν μια εικονική πραγματικότητα, των αυλοκολάκων και των μανδαρίνων της εξουσίας. Και δυστυχώς, ο κύριος Πρωθυπουργός δεν έχει ξεφύγει από αυτή τη δεινή θέση των εκάστοτε ταγών και εκπροσώπων της εξουσίας.
Τη στιγμή αυτή, κύριοι της Κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κηρύσσει δημοψήφισμα με το εξής ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να καθορίσει την μετεγκατάσταση μη Ούγγρων, χωρίς την έγκριση της Βουλής;» Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, κάνει δημοψήφισμα για το αν η χώρα θα εφαρμόσει ή όχι τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.
Δηλαδή, κύριε Πρόεδρε, κατ’ ουσίαν, αυτή τη στιγμή ζούμε ιστορικές στιγμές και βλέπουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταρρέει. Δεν καταρρέει η γερμανοκρατία. Η γερμανοκρατία, δυστυχώς, καλά κρατεί και θα κρατεί όσο υπάρχουν πρόθυμοι.
Απευθύνομαι στον κύριο Πρωθυπουργό καλοπροαίρετα -όσο γίνεται να μιλήσεις καλοπροαίρετα σε έναν άνθρωπο που οι αποφάσεις του οδηγούν τη χώρα στο χάος και στην καταστροφή, καλοπροαίρετα και για λόγους ηλικίας, διότι τον περνώ δώδεκα χρόνια ηλικιακά- και λέω:
Τολμήστε, κύριε Πρωθυπουργέ. Φανείτε, έστω και αυτή τη στιγμή που η χώρα είναι απομονωμένη και απαξιωμένη -την έχετε καταντήσει εσείς, δεξιοί και αριστεροί «ζητιάνα» της Ευρώπης- τολμήστε και προλάβετε το τσουνάμι που έρχεται. Φανείτε άξιος των περιστάσεων. Μην κάνετε τη χώρα μας αποθήκη απελπισμένων.
Τολμήστε κι εσείς ένα δημοψήφισμα όπως η Ουγγαρία κι όχι ένα δημοψήφισμα όπως τον περασμένο Ιούλιο, για να πάρετε ένα δυναμικό «όχι» του ελληνικού λαού για το προσφυγικό και με όπλο αυτό το «όχι» να κλείσετε τα σύνορά μας, τα οποία πρέπει να φυλάει ο τιμημένος Ελληνικός Στρατός και καμία Frontex και κανένα ΝΑΤΟ. Να είναι ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κι όχι ευθύνη του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Επίσης, κύριε Πρωθυπουργέ, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, διαφοροποιείστε την στρεβλή σας άποψη, η οποία έχει να κάνει με την εμμονή σας στις ιδεοληψίες της νεότητάς σας ως μέλους της ΚΝΕ, περί «ανοιχτών συνόρων». Μιλάτε για ανοιχτά σύνορα, κύριε Πρωθυπουργέ, και καλείτε έτσι κατ’ ουσίαν όλους αυτούς τους εισβολείς στην πατρίδα μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, αλλάξτε επιτέλους στρατηγική συμμαχία. Εγκαταλείψτε την καταρρέουσα Ευρώπη, γιατί αυτή η Ευρώπη, πραγματικά, είναι η δυστυχία μας. Κάντε την μοναδική εθνωφελή εξωτερική πολιτική. Δηλαδή, κάντε στροφή προς τη Ρωσία. Πείτε «όχι» στο ανθελληνικό ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάντε το, όμως, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Κάντε το με την κρυφή διπλωματία. Όλα τα κόμματα λένε και ωρύονται εναντίον της κρυφής διπλωματίας. Ευτυχώς ή δυστυχώς, θα έλεγα και τα δύο μαζί, η κρυφή διπλωματία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.                   
Κάντε το, λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μην καίτε το χαρτί που λέγεται Ρωσία. Είναι ελπίδα για την Ελλάδα. Τολμήστε, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ.
Φοβούμαι, όμως -και τελειώνω, κύριε Πρόεδρε- ότι τα λόγια μου θα παραμείνουν κενός λόγος και εσείς θα συνεχίσετε να λέτε τα γνωστά περί φασιστικού κινδύνου και τις ύβρεις που ακούγονται εδώ κάθε τόσο από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που είναι συνυπεύθυνα για το κατάντημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα μας. Και θα μιλάτε δακρύβρεχτα για τις γουρουνοκεφαλές στο Σχιστό, λες και αυτό είναι το θέμα το οποίο αφορά αυτή τη στιγμή το λαό, εάν είναι ο σταυρός.
Μιλήσατε πριν από λίγο για πατρίδα και θρησκεία. Ποιος; Ο Αριστερός –άκουσον, άκουσον- Τσίπρας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, το “stupid” του Σόιμπλε δεν ήταν για εσάς. Να το καταλάβετε αυτό. Το “stupid” ήταν μαχαιριά στα πλευρά της Ελλάδος και έπρεπε να απαντήσετε ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Με τη στάση σας, δυστυχώς, δεν είστε Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Είστε Πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.
Και θα έπρεπε –και τελειώνω, κύριε Πρόεδρε- να μην ονομάζεστε Πρωθυπουργός. Να είστε πλέον ο τρίτος Καγκελάριος της Ευρώπης. Διότι, μετατρέπετε την Ελλάδα σε ένα τεράστιο hot spot με τα κάγκελα και τα σύρματα και είστε ο τρίτος Καγκελάριος μετά από την Καγκελάριο της Γερμανίας, της Αυστρίας. Είστε και εσείς πλέον ο Καγκελάριος της Ελλάδος.
Κύριε Δένδια, είπατε αυτά τα «σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα κ.λπ», τα οποία είναι για γέλια. Είναι αντιπολίτευση για γέλια. Θέλω να σας πω ότι εκφέρατε έναν λόγο υποκριτικό και δικολαβίστικο. Είπατε σε ένα σημείο ότι έχετε ψυχή. Θα το αντιστρέψω και θα το κάνω εγώ ερώτημα, γιατί μάλλον δεν έχετε ψυχή. Θα πω: Έχετε ψυχή; Έχετε καρδιά; Αλλιώς σηκωθείτε. Εάν παραμείνετε έτσι, θα μείνετε ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας και ραγιάδες τα παιδιά των παιδιών σας.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ραγιάδες. Εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, ελεύθεροι Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία. Και πολεμάμε για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-twra-strofh-pros-th-rwsia#ixzz41Bgl9cQE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...