Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Χρήστος Παππάς: Καμμένε Εθνικά επικίνδυνε και ανάγωγε, Ντροπή σου! ΒΙΝΤΕΟ


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με νομοσχέδιο του υπουργείου Αμύνης για κύρωση Μνημονίων συνεργασίας.
Αρχικά, ο Χ. Παππάς ξεμπρόστιασε τον Καμμένο και τον έθεσε προ των ευθυνών του, καθώς ενημέρωσε όλα τα κόμματα για το συζητούμενο νομοσχέδιο εκτός της Χρυσής Αυγής. Αυτή η πρακτική χαρακτηρίζεται μόνο ως απαράδεκτη. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χειρίζεται επιεικώς επικίνδυνα τα θέματα της Εθνικής Άμυνας και της ασφάλειας. Λαμβάνοντας υπόψη τις παλαιότερες πράξεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή κράτα τις επιφυλάξεις της για τον προσεχή διαγωνισμό για την παροχή πετρελαίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς εγγυήθηκε ο ίδιος ο Καμμένος ότι θα γίνει διαγωνισμός και «όταν εγγυάται ο Καμμένος πρέπει να κρατάς μεγάλες επιφυλάξεις».
Ο κ. Παππάς αναρωτήθηκε απαντώντας στην απειλή του κ. Καμμένου ότι χωρίς καύσιμα θα καθηλωθούν τα αεροπλάνα μας, ρωτώντας τον δηκτικά «θα καθηλωθούν και τα ελικόπτερα;» εννοώντας, φυσικά, την απαράδεκτη στάση του Υπουργού Άμυνας να μην απαντήσει σε σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Ο βουλευτής σχολίασε, επίσης, το γεγονός ότι ο Καμμένος καθόταν σήμερα στην θέση του Πρωθυπουργού και τον παρομοίασε με παρόμοιο περιστατικό όπου ο Βενιζέλος, επί της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, καθόταν στην θέση του τότε Πρωθυπουργού Σαμαρά, που έλειπε στο εξωτερικό, ως Πρωθυπουργεύων.
Η σημερινή συγκυβέρνηση δεν έχει καμία διαφορά από την προηγούμενη συγκυβέρνηση, καθώς περιλαμβάνει τις υποτιθέμενες «Αριστερά» από τον ΣΥΡΙΖΑ και λίγο «φιλελεύθερη ακροδεξιά» από τον Καμμένο. Πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Ο Καμμένος ενοχλήθηκε από τις Αλήθειες του λόγου του κ. Παππά και προέβη σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, προσωπικούς και για το Εθνικιστικό Κίνημα αποκαλύπτοντας τον αναιδή κι ανάγωγο χαρακτήρα του. Ο βουλευτής Επικρατείας επισήμανε την αδράνεια του Προεδρείου στους ανήθικους χαρακτηρισμούς του Καμμένου προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι είναι μηνύσιμοι. Τόνισε, επίσης, την θέση που καταλαμβάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος έχει υπηρετήσει 26 μήνες, εν αντιθέσει με «λουφαδόρο» τον Καμμένο.
Τέλος, ο Καμμένος πήρε την απάντηση που του άξιζε. Ο κ. Παππάς τον χαρακτήρισε Εθνικά επικίνδυνο και ανάγωγο, λέγοντάς του πως δεν τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς ο αναιδής Καμμένος φώναζε «Κάτσε κάτω ρε».

Ο "προβληματικός" Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην θέση του Πρωθυπουργού


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-kammene-ethnika-epikindune-ki-anagwge-ntroph-sou#ixzz44TTl6g4m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...