Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τσίπρας και Μητσοτάκης μετατρέπουν την Ελλάδα σε γκέτο παράνομων αλλοδαπών

"Ναι" στην ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για τους λαθρομετανάστες είπε η εθνοπροδοτική ΝΔ

Ένα ακόμα άθλιο, αντεθνικό νομοθέτημα επέβαλλε η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ με την αγαστή συνεργασία και την απόλυτη στήριξη της ΝΔ. Με την νέα, ανθελληνική τροπολογία του ανεκδιήγητου Μουζάλα - που κατατέθηκε στη βουλή μεσάνυχτα - όλοι οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν εσαεί στην Πατρίδα μας με την κάλυψη της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εν λόγω τροπολογία συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» από ΜΚΟ και αλληλέγγυους(!) με σκοπό την μη απέλαση των λαθρομεταναστών.  Από εδώ και πέρα όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί μπορούν να παραμείνουν στην χώρα για πάντα! Αυτό το ανθελληνικό έκτρωμα το ψήφισε όλη η εθνοπροδοτική, μνημονιακή συμμορία: Σύριζα, ΝΔ, Ανέλ, Ποτάμι.

Ο Μητσοτάκης παρέχει απόλυτη στήριξη στον Τσίπρα σε όλα τα νομοθετήματα που έχουν στόχο την καταστροφή της Πατρίδας μας:
- Νόμοι υπέρ της λαθρομετανάστευσης
- Σύμφωνο συμβίωσης
- Δημιουργία ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της Ελλάδος
- Αποδοχή εξωδικαστικού συμβιβασμού με την Siemens
- Μνηνόνιο υποταγής στους ξένους τοκογλύφους
Κατά την συμμετοχή του στην μυστική σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Μητσοτάκης έλαβε συγκεκριμένες εντολές να στηρίξει τον Τσίπρα σε κάθε ενέργεια που έχει σκοπό την καταστροφή της χώρας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται δυναμικά (εντός και εκτός βουλής) στο οργανωμένο σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδος, που εκτελούν από κοινού Σύριζα και Νέα Δημοκρατία. Είναι χρέος κάθε Έλληνα Εθνικιστή να αποκαλύψει το σχέδιο αυτό στους συμπατριώτες μας και να αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου για να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...