Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ποιον είδε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Αθήνα;

Χωρίς τίτλο.jpg
Η εισβολή των λαθρομεταναστών ενθαρρύνεται από το κράτος-ενεργούμενο ξένων δυνάμεων και από οργανώσεις οι οποίες αυθαίρετα και με θράσος, απαιτούν από τον κρατικό μηχανισμό να συμμορφωθεί με τις επιταγές τους.
Πρόσφατα δήμαρχοι δέχτηκαν επιστολή της οργάνωσης Αλληλεγγύη-Solidarity Now την οποία υπογράφει κάποιος με το εύγλωττο όνομα Αντρέας Μπλουμ. Εκ μέρους της οργάνωσης καλούνται  δήμαρχοι να υποδείξουν 600 ελληνικές οικογένειες στην Αθήνα και 100 την Θεσσαλονίκη οι οποίες θα δεχθούν να «φιλοξενήσουν» πρόσφυγες. Όπως αναγράφεται «το πρόγραμμα θα προσφέρει οικονομική υποστήριξη στις οικογένειες που φιλοξενούν». Εκμεταλλευόμενοι και καταπατώντας την έννοια της φιλοξενίας, όπως έχουν άλλωστε κάνει με την Δημοκρατία, οι διεθνείς τοκογλύφοι προσφέρουν οικονομικό δέλεαρ στους εξαθλιωμένους από τις πολιτικές των ίδιων τοκογλύφων, Έλληνες, να βάλουν τους εισβολείς στα σπίτια τους.
Γιατί το ισχυριζόμαστε αυτό;
Γιατί η ίδια η οργάνωση είναι δημιούργημα του διαβόητου Τζωρτζ Σόρος.
Τι είναι πραγματικά οι οργανώσεις αυτές, πόσο αντεθνικές και όργανα των διεθνών ελίτ, αποδείχθηκε από την επίσκεψη του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν στην Αθήνα. Ο υψηλός επισκέπτης εκτός από τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και την νήσο Λέσβο, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της οργάνωσης, Στέλιο Ζαββό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...